Nudí vás originálny USB kábel od Apple? Potom vyskúšajte svietiaci od firmy Dexim

Aj keď väčšine používateľov originálny USB kábel od Apple úplne vyhovuje a nemajú potrebu s ním čokoľvek robiť počas celej životnosti zariadenia, nevyhovuje každému. Častým problémom je rýchle mechanické opotrebovanie, ktoré vyriešili takmer nezničiteľné USB káble firiem tretích strán. Ak je však vašim problémom to, že by ste chceli mať originálny USB adaptér, ktorý nebude mať nikto vo vašom okolí, firma Dexim priniesla riešenie práve pre vás.

Ponúka totiž špeciálne USB káble pre iOS zariadenia, ktoré počas nabíjania svietia. Presnejšie, svietia tak, že simulujú pohyb energie. Rýchlosť sa naviac mení v závislosti od stavu batérie. Do 65 % prúdi energia káblom rýchlo, od 65 % do 99 % pomaly a ak je batéria nabitá na 100 %, tak kábel prestane svietiť. Okrem modrej sú k dispozícii aj ďalšie farby ako napríklad zelená či ružová. Aj keď nejde o úplnú novinku a blikajúce káble sú už dlho na trhu napríklad pre pripojenie tlačiarní, určite si takéto káble svojich fanúšikov nájdu. Na nočné nabíjanie iPhonu či iPadu pri posteli však zrejme nebudú práve najvhodnejšie.

komentárov
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.