Nové iMacy s Ivy Bridge procesormi už začiatkom leta, tenké MacBooky Pro už tento mesiac

Podľa údajne dôveryhodného zdroja z Číny plánuje Apple predstaviť nové iMacy už v júni alebo júli tohto roku. Podobne ako napríklad v MacBookoch Pro, aj tu môžeme očakávať použitie novej platformy od Intelu, procesory Ivy Bridge. Na rozdiel od iMacov by však už mala byť výroba nových tenkých 15″ MacBookov Pro v plnom prúde a predstavené by mali byť neskôr tento mesiac. V Číne sa nachádzajú jednotlivé továrne, ktoré pre Apple vyrábajú komponenty a skladajú aj finálne produkty, a preto sa z času na čas dostanú do médií informácie o pripravovaných novinkách.

komentárov
  1. Takže oplatí sa počkať s kúpou noveho macbookpro do konca mesiaca ? Potrebujem ho k práci ale nahnevá ma ked kúpim teraz a o mesiac vyjde nadupany macbook za tú istú cenu. Poradte dakujem!

    0
    0
  2. ja by som počkal do konca mesiaca… je to fakt peklo kúpiť mesiac pred novým modelom za tú istú cenu “starý” model

    0
    0
  3. 29.4 maju vyjst nove procesory od Intelu (Ivy Bridge), teda koniec aprila je vcelku mozny termin. Apple vzdy nasadzoval novinky medzi prvymi. Koniec aprila na 15″ a 17″ MBP (so 4 jadrovymi procesormi) a zaciatok juna na 13″ MBP a MBA (ked maju vyjst 2 jadrove procesory) je realny.

    0
    0
  4. Tiez planujem si kupit novy iMac 27″ ale chcem pockat na novy model.Momentalne mam 20.5″ z 2009 som s nim spokojny.Viete niekto nejake nepotvrdene informacie ake graficke karty asi budu v novych modeloch? Nerad by som bol ak by tam Apple daval graficku kartu Intel HD.

    0
    0
  5. V saturne vo viedni maju aktualny macbook pro 13inch za 899euro, takze cakam ze coskoro pride nova verzia. Ale pri takej cene aspon cloveku nie je luto ked vyjde novy model

    0
    0
  6. “Podľa údajne dôveryhodného zdroja” …
    To su tie iste ydroje co poskztli fotkz iphone5 a novej apple tv?

    Cudujem sa ako moye vobec niekto napisat clanok ktoreho nayov obsahuje ” mozno”, “asi”, udajne, atd. Ale co clovek nespravi pre citanost, ze”

    Steven jobs bol mozno mimozemstan
    Apple asi pracuje na vlastnom aute
    Apple udajne minie milardu dolarov na let na mars – iMars

    Dakujeme za hodnotne clanky

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť