Nová montáž nadchádzajúceho iPhonu so 4,6 palcovou obrazovkou

V posledných dňoch obleteli web šepoty o tom, že nový iPhone bude mať 4,6 palcovú obrazovku. Možno by to niektorým používateľom vyhovovalo, ale väčšine asi nie a určite nie vývojárom. John Gruber a ďalší vychýrení novinári ich považujú za nepravdepodobné. Avšak, nové „mockupy“ od dizajnérskeho štúdia ADR Studio určite stoja za povšimnutie. Jedno na nich treba vyzdvihnúť: nový iPhone sa s istotou bude volať len „nový iPhone“.

iPhone so 4,6 palclovým displejom. V texte nájdete ďalšie obrázky. Zdroj: adr-studio.it /files/pictures/ip­hone5_46mockup2­.jpg .(4,6″ iPhone) *]

4,6" iPhone
4,6" iPhone

Nepravdepodobný mockup pripravovaného iPhonu. Zdroj: adr-studio.it.

komentárov
  1. 4.6″ ? Tak taky displejik nech si nechaju, vsak samsung bude mat vtedy minimalne 6.6″ :)
    A realne dufam, ze the new iPhone bude mat aspon tolko palcov ako ja.

    0
    0
  2. No to je škaredé… naštěstí si můžeme být 100% jistý, že takhle nový iPhone vypadat nebude. Já hlavně doufám, že co se týče velikosti obrazovky, nebude se iPhone posouvat směrem nahoru. 3.5″ je naprosto ideální, aby se telefon dal ovládat jednou rukou. Zkoušel jsem něco podobněho na Samsung Galaxy S2, mám tak střední velikost ruky a bylo to velice nepohodlné, musel jsem prostě použít i druhou. Ale určitě by mohla být další generace iPhonu o trochu tenčí :)

    0
    0
  3. To sa musi hrozne zle drzat v ruke a vadi mi softverovy home button ale to je zbytocne lebo taky iphone urcite nebude

    0
    0
  4. Takhle to vypadat nebude. Ty prolisy na zadní straně Apple neudělá. Výrobky Apple jsou zvenku co nejjednodušší, nic z nich netrčí, takovéhle designérské exhibice jsou dobré tak na kapotu auta.

    0
    0
  5. neviem kto sa chce zviditelnit, ale ten design nedodrzuje ani tie pravidla designu ktorych sa apple (jonathan ive) drzi…

    • Good design is innovative.
    • Good design makes a product useful.
    • Good design is aesthetic.
    • Good design helps us to understand a product.
    • Good design is unobtrusive.
    • Good design is honest.
    • Good design is durable.
    • Good design is consequent to the last detail.
    • Good design is concerned with the environment.
    • Good design is as little design as possible.

    co sa tyka 4.6″ – dufam ze nie, to nech prenechaju copysamsungu :)

    0
    0
  6. Určite ten iPhone nebude ani štipkou inšpirovaný tomuto konceptu. Však sa zamyslite ako vyzerajú zariadenia od apple.. toto vypadá jak nejaká xperia a nokia hybrid.. proste uplne oničom.

    0
    0
  7. tiež dúfam, že takto “new iPhone” vyzerať nebude. Ano, aj pred tým, bolo veľa špekulácií, ako bude vyzerať iP4. Bolo veľa nespokojných ľudí, ktorí ho skritizovali a potom jeho dizajn, potvrdený dizajn, vyzdvihovali….tak uvidíme. Ale táto xperia to dufam nebude…

    0
    0
  8. Toto není Apple. Stylem po všech směrech vybočuje z konceptu – posledních deset let se Apple drží dvou základních tezí – symetrie a eliminace jakýchkoliv zbytečných tavrů.

    Je to asi stejné, jako kdyby někdo vyfotil svůj Ford Tranzit a prohlásil, že to je špionážní fotka nového Ferrari.

    0
    0
  9. samozrejme ze nic podobne nikdy z Apple dielni nevyjde, toto je cista ohavnost, ktora nema absolutne nic spolocne s “design in Calirfornia”.

    aky je dovod davat sem kazdy amatersky pokus o vzbudenie pozornosti?

    0
    0
  10. Akoze uprimne … nieco tak komplikovane som uz dlho nevidel. Apple sa vzdy vyznacoval tym, ze dizajn bol dotiahnuty do dokonaleho minimalizmu. Takze toto beriem ako ulet par dizajnerov, ktori sa “odviazali”. A novy iphone uplne na 100 percent takto vyzerat nebude.

    0
    0
  11. Toto novy iphone urcite nebude, to by apple urobil skok nie dopredu ale dozadu, ale to by bol vesmirny skok…skarede, nevkusne, uplne jak SONY…toto nebude iphone, to si niekto urobil srandu…

    0
    0
  12. na jednej strane si uvedomte, ze hlasky na iPhone 4 boli velmi podobne, vsetci kritizovali aboslutne ne-Apple design. a nakoniec sa zistilo, ze Gizmodo nekeca a fakt je to leaked prototyp :)
    Na druhej strane 4.6 iPhone nedava ziaden zmysel. Ked ho drzite v jednej ruke, palcom nedosiahnete celu uhlopriecku, nezmesti sa do vrecka a ake by bolo rozlisenie? Jedine ze by Apple chcel silou mocou 1920 x 1280 a nedokazal by to dostat na sucasnu uhlopriecku.

    0
    0
  13. Otrasné….
    Kto by takú tehlu nosil vo vrecku? Snáď iba nejaký nevycválaný puberťák. Už teraz mám problém kde napchať cez leto okuliare, telefón, pudilár, kľúče od bytu….atď.
    Mobilný telefón by mal predovšetkým zostať MOBILNÝ telefón.

    0
    0
  14. Opat a znovu skvely podnet na rumor. Mozno prvy krat, kedy zo 100% svedomim budem tvrdit nie a nikdy. Tento design ma naozaj tak, ale tak neskutocne daleko od design filozovie apple. Pekna skuska designerskeho pokusu, ale nie pre apple, ale skor pre samsung alebo htc. Do tejto formy by podla mna ani nokia nesla. A hlavne ta ergonomia je uplny fail.

    0
    0
  15. toto už nieje design apple, neplati tu heslo v jednoduchosti je krasa. dufam ze si apple zachova ulhopirecku displeja 3,5 palca, menej je málo a viac je už hebedo. je to idealne. A ten obrazok vobec nevyzera ako iphone ale ako dalsi tuctovy smartphone s OS Android.

    0
    0
  16. Uhlopriecka 3.5″ je jasna. Ze 4.6″. Buehehehe. Apple toto uz davno uzavrel a nic sa menit nebude. Je to idealny rozmer pre vacsinu ludi. Hentie android padla preferuje mizive percento, zvacsa geekov. Apple ale nepredava mizivym percentam, ale co najviac ludom.

    No a henten design, cisty fail. Niekto absolutne nechape filozofiu Apple – jednoduchost, cistota az na kost.

    0
    0
  17. ľudia ako vidím chcú obrovský displej a pár milimetrou hrúbky, 4-jadro,… to sú nezlúčiteľné požiadavky, do takého “pár milimetrového” sa ani 3,5″ jack nezmestí pri najmenšom…a druhá vec…raz spadne a dovidenia, bolo by to tak krehké…

    0
    0
  18. Je to podvrh, ale nikdy nehovor nikdy. Ked unikli prve fotky iPhone, tak vsetci pisali, ze nieco tak hnusne hranate a sklenene by Apple nevydal a ze nieco take by si nikdy nekupili. No a ked iPhone 4 vysiel a tie fotky sa ptvrdili, zrazu bol iP4 najkrajsi, najgenialnejsi:-D

    0
    0
  19. tak tento “nakres” sa mi vobec nepaci… nema nic spolocne s myslienkou applu “v jednoduchosti je krasa” … a to menu vyzera ako z androidu, fuj.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.