Niektoré nové iPady majú problémy s Wi-Fi signálom, Apple ich vymieňa

Podľa interného dokumentu Applu spoločnosť v súčasnosti prešetruje problémy nového iPadu s Wi-Fi pripojením. Zamestnanci Applu v USA majú inštrukcie, aby zákazníkom, ktorí majú na novom iPade problémy s intenzitou Wi-Fi signálu, vymenili ich iPad za nový kus. Problémy sa môžu prejavovať výpadkami signálu, pomalými prenosovými rýchlosťami a nezobrazením dostupných Wi-Fi sietí. Apple pracuje na tom, aby zistil, čo je skutočnou príčinou problému, ktorý sa týka len Wi-Fi verzií iPadu tretej generácie (obidve farby).

Stretli ste sa s problémami s Wi-Fi sieťami na novom iPade aj vy?

komentárov
  1. Bohuzial podobnu skusenost so stratou wifi som mal aj na 3G iphone jedneho pekneho dna prestal fungovat naponkon som ho otvoril precisitl kontakty a uz opat funguje :-)

    0
    0
  2. No aj mna by zaujimali realne skusenosti majitelov, ma niekto realne problemy s wifi na novom iPad-e? Uvazujem o kupe ako darcek pre otca, nebol by som rad keby jeho prva skusenost s Apple bola negativna…

    0
    0
  3. Ja som zaregistroval problém s rýchlosťou. Na novom ipade mi pomaly nacitavaju niektoré www stránky a videá z YouTube. Na porovnanie som to skúšal aj na iných zariadeniach (iPhone, notebook všetko na spoločnej WiFi sieti) a tam sa to chovalo normálne.

    0
    0
  4. Nechcem byt paranoik, ale naozaj mam slaby signal WiFi. Mam new ipad.
    Neviem asi si to len nahovaram. Este poskusam a uvidim.

    0
    0
  5. Skúšal som všetko možné (Download, sila signálu, upload), porovnával som to s iPhone 4 a všetko sa mi javí úplne rovnako, bez náznaku výpadku. Proste iPad sa správa identicky ako iPhone.
    32GB WiFi

    0
    0
  6. mam novy ipad a nezaznamenal som ziadne problemy ohladom wifi… podla mna ak nejake chyby niekto má tak je to individualne a podla mna to vyriesi najblizsi update…

    0
    0
  7. Ja mam podobne skusenosti v iPad 2. Tam kde v pohode chytim Wifi signal s iPhone 3GS mam problem s iPadom co i len zobrazit dostupne siete.

    Niekedy mi najdena siet aj ked sa javy ako pripojena zacne fungovat az po 5 minutach pokusov pripojit- odpojit.

    Ked je to ako pisete dam ho na reklamaciu.

    0
    0
  8. Mám nový iPad, wi-fi frčí v pohode, ale mám skôr problém s 3G internetom a signálom. V SIM-ke a operátorovi to nebude, pretože, keď ju vložím do iPad-u 2, tak beží normálne, so… wtf???

    0
    0
  9. Ako je možné, že na MACblogu nie je dosiaľ žiadna správa o tom, že sa Wi-Fi modely novýho iPAdu nedajú na Slovensku momentálne zakúpiť, zatiľ čo venujete priestor takýmto špekuláciám ???

    0
    0
  10. Zatial nemam pocit zeby bol nejaky problem na mojom iPade 3 gen.(Wifi) ale zase realne nieco musi byt ked sa Apple k tomu postavil tak,ze vymiena kus za kus.Skor ma hneva vypadavanie wifi na mojom iMacu :-(

    0
    0
  11. No s Wifi problem nemam ale ako tu uz niekto spominal mam problem s “uzasnym” 4G modulom :( v ipade2 vsetko ficalo super …. tu je problem taky ze akonahle vletim do Wifi siete kde sa prihlasim vsetko bezi … akonahle vsak opustim dosah Wifi a chcem opat ficat na 3G tak mi vyhadzuje ze nie je mozne naviazat spojenie … niekedy staci zapnut vypnut rezim lietadlo :)) ale niekedy treba restartovat cely ipad a potom sa 3G opat chyti …ale cela situacia sa opakuje ked sa priblizim k wifi (cize kazdy vecer ked pridem domov ) ….. bude je to 4G modulom alebo 5.1 updatom …. mate niekto podobny problem ???

    0
    0
  12. @Vasemeno :)

    ano prvy den sa dali kupit ale keby si pozorne cital tak tam ma napisane MOMENTÁLNE cize teraz… a to je fakt dost problem, ja som si ho nastasie kupil tiez v prvy den…

    0
    0
  13. ja mam novy i pad a tiez dost casto vypadava wifi a to i ked som v izbe kde je router takze este pockam a ak sa to nezlepsi tak to behnem reklamovat inak som vysoko spokojny mozem len odporucit…

    0
    0
  14. EXPI caves tak tento problem mam aj ja a neviem co mam s tym robit ak nieco zistis tak daj vediet dik a samozrejme aj ja dam vediet

    0
    0
  15. Mam new iPad wifi 32gb 3dni kupovany v Birmingham bol som z neho nadseny ale dnes sa mi na minutu vyplo wifi a pritom na laptope mi bezal life stream voyo a ani nesekol cize mam obavy ze sa ma tento problem tyka ale dufam ze to tak nibude…..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť