Motorola porovnáva v najnovšej reklamnej kampani Siri s hlasovými povelmi na smartfónoch Motorola s Androidom

Zatiaľ čo Siri je v súčasnosti synonymom hlasovej komunikácie so smartfónmi najmä vďaka tomu, že už nie je nutné naspamäť memorovať hlasové povely, ale môžete na komunikáciu použiť bežnú reč, klasické hlasové ovládanie nie je žiadnou novinkou a existovalo už dlhšie nielen na iPhone. Práve na to (okrem toho, že je lepšia) sa snaží Motorola poukázať v novej reklamnej kampani, v ktorej porovnáva iPhone 4S so Siri oproti rôznym Motorola smartfónom s Androidom a Google Voice Commands hlasovým ovládaním.

Výsledok porovnania už asi tušíte aj pred tým, ako si videá pozriete. Aj v samotnom videu je uvedené „All screen images simulated“, čo už samo naznačuje výpovednú hodnotu tejto kampane. Aké sú vaše skúsenosti s hlasovým ovládaním Siri či konkurenciou?

Ďalšie videá nájdete v pokračovaní článku.

komentárov
  1. Siri som moc nevyuzil, v slovencine nefunguje, v anglictine to fungovalo, ale k comu to je dobre. Fajn v aute pri prijimani hovoru alebo pri diktovani SMS sa to hodi, ale to som uz mal na starom Nexuse. Radsej 4S ovladam rukou, aspon niesom za magora ak ma niekto vidi vypravat s telefonom.

    0
    0
  2. Iphone 4S som si nekupoval kvoli SIRI ale hlavne kvoli jeho rychlosti. Ako ci sa to niekomu paci ci nie Iphone tu prehral na plnej ciare proste pokyny boli vseobecne. Je ale pravdou ze Android im stale slape na paty ale dostupnost applikacii je stale chaba, ked bude dostupnost aplikacii rovnaka v pohode by som si kupil aj Android ( Samsung). Mimo toho jedine na co vyuzivam SIRI je zistenie casu ked kracam s MP3 v uchu :))) aj napriek tomu ze zijem v Londyne kde sa da vyuzit o mnoho viac pokynov ako na SK.

    0
    0
  3. Ked siri budu pouzivat vsetky ale vsetky iso zariadenia a osx zariadenia, kvoli jednoduchosti, synchronizacii a nwm k comu vsetkemu, prave vtedy si uz nikto nikdy nespomenie na nejaku motorolu s hlasovym ovladanim…. Len tolko aj na margo samsungu…..

    0
    0
  4. No motorola je fakt nahlavu nech aspoň niečo nekopíruje a navise tento mobil od motoroly vizerá uplne ale uplne otrasss! No ja si idem kupit iphone 4s a siriho asi využívať budem ale to ešte 100% neviem :)

    0
    0
  5. To je nehorázne porovnávať telefón výrobcu ktorý prišiel s takým typom hlasového asistenta na takej úrovni a vstavaného priamo do systému telefónu ako prvý. Aj tak by som to chcel vidieť naživo, nemyslím, že by bol naozaj rýchlejší (alebo aspoň nie o toľko).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť