Max Payne Mobile pre iOS je už v App Store

Rockstar Games dodržali, čo sľúbili, a tak si už môžete z App Store stiahnuť remake veľkého akčného hitu Max Payne. Strieľačka z pohľadu tretej osoby, ktorá v roku 2001 ako prvá priniesla strieľanie v spomalenom čase, ako ho poznáte napríklad z kultového filmu The Matrix, prichádza podobne ako nedávno Grand Theft Auto III na iPhone, iPod touch a iPad. Hra bola samozrejme optimalizovaná na iOS zariadenia, poskytne prispôsobiteľné ovládanie, HD grafiku s textúrami vo vysokom rozlíšení a pripojenie Social Club. Medzi podporované zariadenia patrí iPhone 3GS a novší, iPod touch 4. generácie a všetky generácie iPadu. 26. apríla sa Max Payne Mobile dostane aj na Android.

komentárov
  1. kazdy kto hral na PC a pacilo sa mi to,urcite oceni aj verziu pre iPad :)
    naisntaloval som a odporucam…fajn retro :)

    0
    0
  2. ludia nepocuvajte ich (alebo kludne). akoze to co som hral pred par rokmi na PC teraz v iP?? Neuveritelne. Ze to je trosku kostrbate, treba zapnut AA 8X :D Ze je to malicke na iP je sice pravda, ale velmi rad si zvyknem, kompromis na mieste

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.