Liek na nepodarené mapy v iOS 6? Prijať bývalých zamestnancov Googlu

Mapy v iOS 6 sú vôbec po prvý raz od Apple a nie od Googlu. Tento krok však priniesol mnoho problémov a nespokojných používateľov, ktorí už boli zvyknutí na mapy od Google. Po mnohých rokoch, počas ktorých sa neustále zlepšovali, je v nich totiž omnoho menej chýb. Google má jednoducho v oblasti máp viac skúseností a lepší produkt. Šalamúnsky spôsob zlepšenia situácie s mapami v iOS 6 zvolili údajne v Apple – podľa stránok TechCrunch totiž táto spoločnosť usilovne zháňa zamestnancov, ktorí pracovali alebo stále pracujú v Google Maps.

ios6-maps

komentárov
  1. dalsi pekny fail. Naposledy nieco tak nepodarene pri nasadeni bolo snad MobileMe. Obavam sa, ze to postupne pojde dole vodou s kvalitou apple produktov (najma tych softwarovych)

    0
    0
  2. Sranda toto. Ale vedel som,ze je to otazka casu a updatu. Koniec koncov su to ich prve mapy. Co sa s googlom neda porovnavat. Ten uz na mapach pracuje x rokov. Drzim im palce.

    0
    0
  3. To je sice pekne, ze zhanaju ludi z Google maps, lenze ako sa vyjadrili z Nokie, dobre mapy sa nedaju urobit za noc, aj ked mate neviemkolko penazi. Je to fakt skoda, mohli tie mapy priebezne ladit a nechat si to napr. na predstavenie dalsieho medzistupna po iPhone 5.

    0
    0
  4. Mapy jsou děsné. Jsem teď studijně na rok v UK a název městečka, ve kterém bydlím, je na mapě zakreslen asi 5 km od skutečného místa. Dále jsem pomocí navigace hledal čerpací stanici – dvakrát mě zavedla na naprosto nesmyslné místo :-/

    0
    0
  5. Pánové, zapomínáte na jednu věc. A to, že Apple nemá google licenci na provoz map. Tudíž Apple musel jít jinam. A jak už tu bylo vzpomínáné. Google se tím věnuje hafo let aby to bylo v podobě jaké to je dnes.

    0
    0
  6. prave preto aby to mohli ladit, to museli pustit najprv von… teraz budu mat milion staznosti a tie budu riesit… raz to muselo prist, alternativy na medziobdobie existuju

    0
    0
  7. Mapy sú v poriadku. Chybné sú mapové podklady. A tie by im zamestnanci od Googlu nedali – tie treba kúpiť alebo si nechať vyrobiť.

    0
    0
  8. Presne tak ako pise Richard. … Inac samotna aplikacia, jej ovladanie, 3D, … je ovela prijemnejsie a prirodzenejsie ako od Googlu.

    0
    0
  9. ja som to testoval uz asi 2 tyzdne do zadu .. u nas su tie mapy od jablka omnoho podrobnejsie .. lepsie zobrazenie 3d terenu .. take ze dost dobre sa to napaja na realitu .. a hlavne su aktualnejsie asi o 4 roky …. ale popozeral som len teren okolo miesta kde byvam … ale aj tak si myslim ze jablko zvolilo troska …. iny sposob nacitavania a je urcite lepsi ako google .. hlavne rychlejsi … …podla mna je to to dobry zaklad pre dalsie doladovacky…… na google chybaju cele sidliska atd .. je to ziva vec … .

    0
    0
  10. Nieco vam poviem, vam vsetkym co ste proti tym mapam, ked sa uz apple pustil do navigacie, tak do par rokov opravi vsetky nedostatky a redefunuje svet navygasnych systemom tak ako to urobil s prvym ich telefonom, Ked sa do niecoho pustia dotiahnu to dokonca ale az tak ze google , a vsetky ostatne mapy a navigacie sa mozu schovat pod koberec, ludia si v buducnosti nebudu kupovia garmin, tom tom, igo, a ine produkty ale iPhone, pametajte vsetci na tieto slova.

    0
    0
  11. nazor niekoho kto napise slovo navigacnych ako navygasnych mili Viktorko nebude asi mat nic docinenia s profi-userom… vyskusaj si Applemapy na vlastnej kozi , alebo si k nim pozri recenzie..budes prekvapkany !!!.. firme ako je napr. Garmin (NAVIGON- mapove podklady od NavteQ Maps) bude Apple velmi tazko konkurovat v navigacii este niekolko rokov .. A GoogleMAPS ? :DDD Google ma na svojich serveroch TERRAFLOPY mapovych podkladov… To ze Apple nema GoogleMaps je krok spat … Hold tento problem si vyrobil sam a bude ich to stat balik penazi.. Ja osobne ostavam s mojou 4eskou na 5.1.1 JB este hodne, hodne, hoooooodne dlouho…

    0
    0
  12. Viktor toto nie je iste. podla toho ako sa spravaju a vytvaraju trhy do buducnosti by som si to na tvojom mieste ani netrufal predpovedat. Za prve penazy bude menej a menej.. nakolko inflacia s velkou pravdepodobnostou toto uplne znehodnoti. za druhe, ty co maju naskok a su v hre mozu urobit to ze zabojuju a posunu sa dopredu. za tretie, jablko urobilo velku chybu nakolko tyto ludia ktory si ifon zaplatili a spoliehali sa na mapy maju krivy makovy prd. a celkovo to pomaly ide s spplom dole vodou no ich akcie stupaju. to este chvilu budu kym si to aj ty menej inteligentni jedinci neuvedomia. takze viktor sa moze a nemusi mylit.. ale podla mna sanca toho co napisal je od 25 do 35 percent maximalne. nechce sa mi vsetko rozisovat ale nedalo sa mi to uz citat.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť