K iPadu 3 budú k dispozícii nové puzdra Smart Cover s ochranou zadnej strany

Ako ukázalo poskladanie iPadu 3 z dostupných súčiastok, bez problémov by s ním mali byť kompatibilné puzdra Smart Cover pôvodne určené pre iPad 2. Všetko tak nasvedčovalo tomu, že by sa ponuka puzdier nemusela zmeniť. Podľa „už viackrát dôveryhodného zdroja“ stránok iLounge bude originálnym puzdrom pre iPad 3 nová generácia Smart Coveru, ktorá by mala byť podobná puzdru Convertible Magazine Jacket od firmy Incase, určenému pre prvú generáciu iPadu.

Čím sa líši od klasického Smart Coveru? Zatiaľ čo funkcie by mali zostať totožné, pribudla by aj ochrana zadnej strany iPadu 3. Spätná kompatibilita potvrdená nebola, no súčasný Smart Cover by mohol v ponuke ostať aj naďalej, už len kvôli špekuláciám, podľa ktorých zostane ako „low-end“ tablet v ponuke aj iPad 2, podobne ako je to s iPhonom 4.

komentárov
  1. podľa mňa ak by bol novy smart cover nepraktický predsa len mám zelený smart cover na iPade 2 a je to fajn ipad zaroven nosim v taske/brasne, takze je plne chraneny, a ked som doma ma smart cover, pri pouzivani staci smartcover odobrat, ale pri ipade 3 si neviem predstavit ze by som odoberal prednu +zadnu cast zaroven, zda sa mi to neprakticke a marketingove

    0
    0
  2. Podľa mňa je to hovadina. Apple by na niečo také nepristúpil. Zvýšila by sa teplota zariadenia v prevádzke a navyše, Steve Jobs by ich chodil strašiť do konca života zo záhrobia.

    0
    0
  3. takže k predraženému zariadeniu potrebujem ešte predražený cover ;)
    To je ako keby som si kúpil BMW a na to by som si ešte musel kúpiť foliu ;)

    0
    0
  4. k tym predrazenym zariadeniam…uz isty cas sledujem vyvoj tabletov…vyrobcovia ostatnych znaciek vedeli ze apple nieco chysta (hovorim o prvej verzii iPadu) a co sa bude diat…len necakali to co sa stalo skutocnostou…oni totizto pocitali ze iPad vyrokuje s cenou minimalne 1000 USD…no ked prisiel za polovicu seckym padla sanka…pamatam si to velmi dobre clanky o tom ako jedine na co sa zmohli boli posmesky s tym ze aj tak nebude ipad tak uspesny…zase sa raz mylili :) lebo predtym sme poznali te hrube mrzke “tablety” ktore sa ovladali s pomocou pera na tlakovom displeyi..takze nebyt tohto “predrazeneho” zariadenia dnes platite za sracky typu huaweii takpovediac viac…to ze sa teraz snazia maximalne podliezat je vec druha…apple ukazal cestu mnohym vyrobcom…ako neviem ci si to windovsaci a androitaci nevedia priznat koli zavisti alebo neviem koli comu asik pocitu menejcennosti…ale bez applu by neboli kde su aspon teraz :)

    0
    0
  5. Stanley: Ked clovek ide kupovat nove auto, a ma trosku rozumu tak si myslim ze da na cele auto potiahnut bud farebnu alebo priehladnu foliu, a ked to o par rokov da dole bude mat auto ako cisto nove. Ked clovek ma vela penazi tak sa stim nezaobera, a o 2 roky kupy nove auto. Ani foliu nemusis kupovat na auto ale ani Smart Cover na iPad.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.