iPad 3 v Nemecku už 23. marca

Dátum predstavenia iPadu 3 je už viacmenej pevný – očakáva sa, že nám ho Apple predstaví už 7. marca. Keďže však nie je oficiálne Applom potvrdený ani tento termín, nepoznáme ani termín spustenia predaja. Na základe skúseností z ostatných predstavení noviniek od Apple môžeme očakávať, že sa do prvých krajín dostane už do mesiaca od predstavenia. Nemecké stránky iFun.de prichádzajú s informáciou od „seriózneho“ informátora, podľa ktorej sa iPad 3 v Nemecku začne predávať v piatok, 23. marca. Aj keď Slovensko s najväčšou pravdepodobnosťou nebude medzi prvými krajinami, do ktorých sa iPad 3 dostane, aj k nám sa novinky od Apple dostávajú čoraz rýchlejšie od predstavenia.

komentárov
  1. Dufam ze sa k nam dostane cim skor :) sledujem iPad od uvedenia jednotky a odkladam jeho kupu koly zvyku obstaravania az druhej generacie apple produktov koly vychytaniu bugov na prvej :) no absencia retiny v pripade iPadu 2 to natiahla este o rok, takze sa ho uz neviem dockat :)

    0
    0
  2. Novy iphone 5 pravdepodobne leto – jesen niekde medzy tim. No zaujimalo by ma kedy bude nova generacia iMac dufam ze aj s bluray mechanikami.

    0
    0
  3. @McJ robis velmi mudro

    inak je dobre, ze prve varky smeruju do USA, nech oni vychytaju chyby a potom uz dalsie opravene varky mozu koncit aj v Europe.

    nieje dobre mat hned vsetko medzi prvymi, raz som tomu podlahol, kupil v USA a uz nikdy viac. Teraz uz pekne pockam par mesiacov, kym sa chyby vychytaju.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť