iPad 3 bude mať Home button a bude dostupný v bielej aj čiernej farbe

Ako zvyčajne, aj teraz sa s blížiacim predstavením nového iPadu postupne objavujú na internete jednotlivé súčiastky pochádzajúce z Číny. Aj keď sú nižšie zobrazené fotografie predného rámu iPadu 3 takmer identické s iPadom 2, líšia sa v pripojení. O dizajne iPadu 3 nám nehovoria nič prevratné – od iPadu 2 sa nijak zásadne líšiť nebude. Vyvracajú však hneď dve medializované špekulácie o iPade 3.

Prvá vznikla vďaka pozvánke Applu, na ktorej to vyzerá tak, že iPad 3 nemá Home button. Ak sú však tieto fotografie skutočné, Home button nás minimálne túto generáciu zatiaľ neopustí. Za rovnakého predpokladu vyvracajú tieto fotografie aj špekulácie, že niektorý model iPadu 3 bude dostupný len v jednej farbe. Zdrojom tohto záveru boli uniknuté sériové čísla iPadu 3, ktoré však zrejme neboli úplné.

iPad 3 predný rám
komentáre
  1. škoda čakal som že home tlačidlo pôjde do šrotu a bude len dotykový ipad, zaujímavé je len jedno a to ako sa hovorí že Apple všetko drží v tajnosti a pritom sme videli už polovicu súčiastok ipadu 3 :D

    0
    0
  2. A napadlo vám, že je to fotka iPadu z inej strany než zo spodnej? :D Nemyslím si, že home button dajú preč.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.