Infinity Blade: Dungeons – už čoskoro na obrazovkách iPadu s Retina displejom

Počas predstavovania novej generácie iPadu s Retina displejom dostali priestor na pódiu aj vývojári zo štúdia Epic Games, ktorí už tradične predstavili ďalšie pokračovanie svojho hitu Infinity Blade. Tak ako ostatné časti, aj nová hra Infinity Blade: Dungeons bude slúžiť ako ukážka toho, aký grafický výkon iOS zariadenia majú. Keďže bola predstavená spolu s iPadom, ktorý má Retina displej s vysokým rozlíšením, môžeme očakávať, že tento potenciál naplno využije.

Nanešťastie okrem videa nie sú k hre dostupné žiadne ďalšie informácie okrem toho, že bude dostupná „už čoskoro“. Ako vieme, to môže znamenať čokoľvek. Celkom logickým dátumom uvedenia sa však zdá byť deň, kedy sa spustí predaj iPadu tretej generácie. Ide o prológ k ostatným dvom hrám, ktoré už na iOS sú k dispozícii.

komentáre
  1. tak priznam sa, ze skorej ako dalsiu veriu IB som ocakaval doplneny obsah do druhej casti, tak ako slubuju v samotnej hre…ale tak lepsie ako drotom do oka

    0
    0
  2. Tiez mam zmiesane pocity, na jednej strane sa tesim, ale zase doteraz nepridali multyplayer do IB 2 ako slubuju uz rok a kedze aj IB 2 sem tam sekne na iPhone 4 tak sa obavam co bude robit Dungeons s tou grafikou :/. Ale konecne IB v ktorom sa da slobodne behat a boje su “len” doplnok.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.