Fotografie a citáty Steva Jobsa budú inšpirovať zamestnancov Applu v Cupertine

Portál 9to5mac informoval, že v areáli Applu v Cupertine boli vyvesené plagáty s fotkami a citátmi Steva Jobsa. Zobrazujú dôležité momenty v jeho živote a histórii firmy. Nielen súčasných zamestnancov, ale aj tých v budúcnosti majú motivovať a inšpirovať.

~~I think if you do something and it turns out pretty good, then you should go do something else wonderful, not dwell on it for too long. Just figure out what’s next.~~ – povedal Steve Jobs v roku 2006 pre NBC, pri príležitosti otvorenia kamenného obchodu Apple na Fifth Avenue v New Yorku. Krátko po smrti Jobsa použil tent výrok aj Tim Cook, pri spomienkovej udalosti v areáli Applu. Ďalšie zaujímavé citáty Steva Jobsa môžete nájsť na wikiquote.org /files/pictures/job­smemo_air.jpg .(Jobs Air) *] *** Steve Jobs na konferencii Macworld 2008 v San Franciscu predstavil prvý Macbook Air. Zdroj: 9to5mac.com.

Jobs original Mac

Steve Jobs a prvý Macintosh z roku 1984. Zdroj: 9to5mac.com.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.