EA zablokujú hru Rock Band napriek tomu, že ju stále predávajú za 5 USD

Ak ste v ostatnej dobe spustili na svojom iPhone hru Rock Band od EA, zrejme sa vám zobrazilo upozornenie, ako vidíte nižšie. EA oznamuje, že po 31. máji si už túto hru nebudete môcť zahrať. Najzarážajúcejšie na celej veci je to, že EA zablokujú hru, ktorá sa predávala za 4,99 USD, ba čo viac, stále sa predáva. Nehovoriac o rôznych platených balíkoch piesní, ktoré si v hre môžete dokúpiť. Hra síce nebola aktualizovaná od decembra 2010, no EA ju aj naďalej predávajú bez akéhokoľvek upozornenia v pôvodnej cene 4,99 USD. Vypnutie serverov potrebných pre hranie hry je pochopiteľné, ak ide o bezplatnú hru, no na App Store pomerne drahá hra by nemala prestať fungovať za menej ako dva roky. Ak máte chuť vyhodiť päť dolárov do vzduchu, hru si môžete kúpiť tu. Myslite však na to, že v júni si ju už nezahráte.

komentárov
  1. no teraz to robi EA kazdu chvilu, najprv som mal na iphone Pet Society Vacation – odrazu je dostupne len pre US, a neda sa to nikde zohnat, teraz rock band zablokuju, to su necestni ludia

    0
    0
  2. Prekvapuje vôbec niekoho, že sú za tým EA? Od tých darmožráčov som si naposledy kúpil Harry Pottera 2 a to bol definitívne môj posledný kontakt s nimi.

    0
    0
  3. fuha, toto je fail :(
    co tak vratenie penazi?

    ked si kupim hru na xbox (aj ked je 10 krat drahsia)
    urcite ocakavam ze ju mam navzdy, teda ze si ju zahram aj po 5 rokoch

    takisto by to mala byt aj v app store nejaka policy na toto…

    0
    0
  4. Update: Polygon reports that EA has issued a statement claiming that the notification was sent in error.
    “Rock Band for iOS will remain live – the in-app message users received yesterday was sent in error,” the company said in a statement.

    “We apologize for the confusion this caused. We’re working to clarify the issue that caused the error and will share additional information as soon as possible.”

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť