Deus Ex: Human Revolution konečne aj v Mac App Store

V septembri minulého roku sme vás informovali o tom, že vývojári jednej z najočakávanejších hier roku 2011 s priemernými hodnoteniami okolo 90 %, oznámili, že príde Deus Ex: Human Revolution aj na Mac v zime 2011/2012. Optimistické očakávania, že to stihnú na predvianočný trh, sa napokon nenaplnili, a Mac verzia hry sa dostáva do Mac App Store až teraz. Zimu už síce necítiť ani vonku a nie je už ani podľa kalendára, no lepšie neskôr ako vôbec. Ostáva len dúfať, že konverzia stála za to a hra bude na Macoch fungovať bez problémov. Dobrou správou je, že Mac verzia je skutočne štedrá a obsahuje stiahnuteľný balík Missing Link, misiu Explosive, rozširovacie balíky Tactical Enhancement, 44 minútový dokument o tvorbe hry, 40 stránkovú knihu o dizajne a konceptoch, pohyblivý komiks, soundtrack a tri trailery.

Cena je vzhľadom na bohatý prídavný obsah primeraná, Deus Ex: Human Revolution – Ultimate Edition si môžete v Mac App Store kúpiť za 39,99 EUR. Pred kúpou si nezabudnite prezrieť minimálne požiadavky. Hra vyžaduje 2,0 GHz procesor, 4GB RAM, 17 GB priestoru na disku a nezahráte si ju na grafických kartách ATI X1×xx, ATI HD2×xx, NVIDIA 9400, NVIDIA 7×xx, NVIDIA 320M, Intel HD3000 a Intel GMA.

komentárov
  1. Tak to si snad robia srandu ze nepodporuju Intel HD3000. Je pritiahnute za vlasy aby ani nie rok stary MB Pro 13′ tu hru nespustil…

    0
    0
  2. apple nema rad konkurenciu, potlaca ju, kde moze. A hlavne nie Steam, kde byvaju velmi pekne akcie (70% zlavy a pod). Tj ziadny Steam nebude, apple by menej zarobil na cudzej praci :-)

    0
    0
  3. 2nope: precenujes integrovanu grafiku v CPU. Hlavne v takej hre, ako je DeusEx nema proste sancu, nech mas aj Ivy Bridge Maca. To nie je pritiahnute za vlasy.

    0
    0
  4. nope: nič na tom nieje pritiahnuté za vlasy, toto je dosť graficky náročná novinka, intelácke integrované karty sú veľmi slabé, ani ja si to na svojom macu z roku 2010 nezahrám a mám silnejšiu grafiku ako Intel HD 3000.

    0
    0
  5. Citam si prispevky vyssie a nechapem o com tie blaboty su. Pokial niekomu nieje jasne, ze dane grafiky niesu podporovane – to znamena, ze ak mate pri hrani problem, vyvojar vam nieje schopny podat ziadnu podporu ani FAQ ani troubleshooting, tak si ju hrat ani nezasluzite. Ja mam 2008 MBP s grafikou 8600M GT a je plno hier, ktore ju nepodporuju, ale hra sa da normalne hrat bez problemov – ide len o tu podporu, na ktoru ja mozem kaslat…presne toto nastalo pri hre RAGE, kde moja grafika je na zozname nepodporovanych, ale hram ju uplne normalne…

    Ja som kupil DE:HR hned prvy den a som asi v polovici. Ziaden problem, krasna grafika, super zvuky, kto pozna Deus Ex neolotuje. Vyborna hra a pomerne rozsiahla, urcite stoji za to.

    0
    0
  6. @Majdy:

    Tak ak si to nezahras na 2010 masine tak to ta lutujem, ja to hram na early 2008 MBP na skoro plne detaily okrem tienov a AA s FPS 20-30

    0
    0
  7. Ja by som skor chcel vedeit, ic je mozne do osx verzie hry DEHR nacpat cestinu pretoze na mna su to moc tazke dialogy a tym padom z hry moc nemam, ma niekto skusenost alebo riesenie ?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.