Apple vymenil iMacy v detských kútikoch za iPady

Ak ste navštívili niektorý zo stále sa rozrastajúcej siete oficiálnych Apple Storov, zrejme ste si všimli nižšie stoly s ešte nižšími stoličkami (na ktorých Apple nešetrí, každá stojí ako jeden iPad). Ide o miesta vyhradené pre tých najmenších. Doteraz tu boli nainštalované iMacy s rôznymi aplikáciami a hrami pre deti. V súlade so smerovaním celej spoločnosti sa mení aj vybavenie detských kútikov – Apple vymieňa iMacy za iPady. iMacy boli deťom vyhradené už od čias otvorenia prvých obchodov, čo bolo pred viac ako desiatimi rokmi. Samozrejme, iMacy Apple v priebehu rokov obmieňal za novšie modely, no skutočná zmena prebehla až teraz, keď ich úplne vymenil za iPady. Zameranie sa na budúce generácie je jasné, ovládanie iPadu je naviac pre deti omnoho intuitívnejšie ako použitie myši a klávesnice.

Stoly vyhradené pre deti pred a po zmene. Zdroje: iMore, Flickr/Ralph and Jenny

Aký je váš názor? Budú budúce generácie potrebovať alebo aspoň poznať počítače tak, ako ich poznáme my?

komentár
  1. 15″ iMacy stare ako svet urcite najlepsie vymenit za iPad, je to zaujimavejsie, interaktivnejsie a deti to s jednoduchymi aplikaciami ako angry birds aj viac pobavi nez sediet za 5 rocnym iMacom.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.