Aktualizácia rieši problémy s pripájaním sa na známe siete po prebudení iMacu

Apple zverejnilo novú aktualizáciu pre všetkých majiteľov iMacov z druhej polovice roku 2009 a novších, ktorí majú operačný systém OS X Lion 10.7.3. iMac Wi-Fi Update v1.0 rieši situácie, kedy sa iMac po prebudení zo spánku automaticky nepripojil k známej Wi-Fi sieti. Sťahovať môžete cez Software Update alebo z oficiálnych stránok podpory. Aktualizácia má 25,81 MB.

Stretli ste sa na svojom iMacu s týmito problémami? Pomohla vám aktualizácia? O svoje skúsenosti sa neváhajte s ostatnými podeliť v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. Ja som mal tento problem, ale netusil som, ze to je problem MacOS. Stale som to riesil tak, za som vypol a zapol WiFi a potom sa to chytilo. Update vyzera ze pomohol, zxatial to vyzera OK.

    0
    0
  2. ja mam obdobnz problem po prebudeni MacBooku Pro cakam aj 10s kým ma opatovne pripoji k wi-fi sieti na ktorej som bol pred zaklapnutim veka..neviete poradit kde moze byt problem??

    0
    0
  3. No ja mam asi mesiac Mac Air 13 nainstalovany OS X Lion 10.7.3 a vypise ze update nie je kompatibilny s mojim systemom a WIFI mi blbne,

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť