Adobe vypustil Photoshop CS6 Beta

Obľúbený softvér na úpravu fotografií a obrázkov, Photoshop od Adobe, sa onedlho ocitne už vo verzii CS6. Adobe od včera poskytuje betaverziu, dostupnú na stiahnutie širokej verejnosti. Photoshop CS6 má zmenené používateľské rozhranie, vylepšené orezávanie a používanie vrstiev, ukladanie na pozadí, novú funkciu Content-Aware Patch a je celkovo rýchlejší oproti predošlým verziám, aj vďaka novému Mercury Graphics Engine. Autori vylepšili aj prácu s 3D a pridali možnosť úpravy videa. Adobe v tlačovej správe uvádza, že finálna verzia bude dostupná v prvej polovici roku 2012.

Betaverzia je dostupná na stiahnutie z labs.adobe.com. Inštalačné DMG pre Mac má 984 MB a skomprimovaný ZIP pre Windows má 1,7 GB. Na vyskúšanie potrebujete Adobe ID, ktoré si môžete vytvoriť tu.

Photoshop CS6 beta je dostupný z adobe.com je web posiaty stále množiacimi sa recenziami betaverzie Photoshopu CS6. Niekoľko sme pre vás vybrali: Engadget, Macworld, The Verge, CNet, Time, Bjango, Gizmodo. Stručne zhrnul veľké množstvo noviniek v CS6 portál 9to5mac.

PS CS6 screenshot

Photoshop CS6 s novou vizážou.

V nasledujúcich videách nájdete ukážky tých najefektnejších noviniek v Adobe Photoshop CS6: 1. Camera Raw, 2. Background Save and Liquify, 3. Vector improvements, 4. Content Aware, 5. Migrating Presets and JDI, 6. Blur Gallery.

komentárov
  1. pohlad cloveka co ma kupeny CS + mrte updatov az na CS5: ziadne vyznamne zmeny, len nieco tu a ta vylepsit, zmenit, aby sa dalo vypytat par stoviek eur za update + mierna zabugovanost prvych verzii po update ako bonus

    0
    0
  2. pozadie aplikacie uz vyplna celu plochu ako vo windowse? sice chvilu trvalo kym som si na to zvykol, ale teraz by som to uz naspat nechcel

    0
    0
  3. lens, nubeek

    Uz ste si to aj vyskusali? Po naistalovani je ikonka rovnaka, ako CS5. Inac. pan Zitny, toto je “novina”, ako vlanajsi sneh :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.