Adobe vydal Photoshop Lightroom 4 za polovičnú cenu

Adobe vydal novú verziu svojho softvéru pre úpravu a organizáciu fotografií Photoshop Lightroom 4. Prináša vylepšenú technológiu na úpravu tieňov a jasných miest, nástroje na vytváranie fotografických knižiek, miestne úpravy a rozšírenú podporu videa. Zdrojom inšpirácie mali byť samotní používatelia predošlých verzií, ich návrhy a sťažnosti. Príjemnou novinkou je aj zníženie ceny na polovicu – 149 USD. Verzia pre študentov/učiteľov a verzia na upgrade z predošlých verzií stoja rovnako 79 USD. Nakupovať môžete cez oficiálne stránky.

komentáre
  1. Hej, 2 roky stary Aperture, ktory by uz naozaj zisiel updatnut… (kedze naposledy bol vypusteny februar 2010, predtym februar 2008, tak teraz by mohli konecne vypustit novy)

    0
    0
  2. Aperture za 63 Eur? Kde?
    O.I. Začínal som na Attari 1040ST. Nič nebolo lokalizované, k ničomu nebol návod. Dnes som Inde. Zaplatím za Aperture 200Eur a nepovažujem to za mnoho. Ale až vo chvíli, keď ho lokalizujú do slovenčiny, alebo češtiny.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.