Z Apple Online Store vymizli informácie o čase dodania

Po nedávnom pridaní možnosti zdieľať produkty v Apple Online Store cez sociálne siete urobil Apple ďalšiu drobnú zmenu. Krátko sa dodacie doby pri väčšine Apple produktov predĺžili o niekoľko dní, no nakoniec sa tento údaj z Apple Store úplne vytratil. Namiesto informácie o tom, koľko bude trvať dodanie produktu k vám domov, už nájdete len informáciu, či je produkt skladom alebo nie. Výnimkou je len tovar, ktorý nie je okamžite dostupný. Apple tým možno chce obmedziť špekulovanie o uvedení nových produktov postavené na základe predĺžujúcich sa časov dodania, ktoré samozrejme nepriaznivo vplýva na predaje.

komentáre
  1. jen bych upresnil — Apple nikdy nesdeloval, za jak dlouho ‘dostanete produkt domu’, ale jak dlouho mu to bude trvat odeslat. Tj. celkova doba dodani je pak ‘shipping’ + ‘vlastni delivery’__ktera se muze vyrazne lisit podle typu dopravce. Nekolikrat se me stalo, ze notebook, ktery byl ‘shipping in 24 hours’ dorazil za dva tydny — zkusenost US. V UK je to lepsi, vetsina veci vzdy dorazila naopak do 24 hodin od objednavku (sklady jsou patrne v Irsku).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.