WWDC 2011 už dnes od 19:00

O siedmej hodine večer stredoeurópskeho času začne ďalší ročník World Wide Developers Conference v San Franciscu. Celá konferencia sa ponesie v znamení iOS5, OS X Lion a iCloud. Úvodnými prezentáciami bude sprevázdať Steve Jobs.

WWDC 2011 Moscone Center

Foto: Moscone Center, San Francisco – dejisko WWDC, Zdroj: engadget.com

Už tradične Apple nebude poskytovať video prenos naživo, ale aktualizované správy a fotografie z miesta činu budú poskytovať mnohí bloggeri, prítomní v sále. Na portáloch Engadget, MacRumors, Gizmodo, Wired, ale aj na AppleInsider alebo Macworld bude možné tieto “live streamy” sledovať. Pravdepodobne už zajtra, Apple zverejní video záznam z udalosti na http://www.apple.com/apple-events. Každoročne sa tieto záznamy v prvých dňoch tešia veľkému záujmu a býva ťažké, hlavne pod OS Windows alebo aj staršími OSX, sa k prenosu pripojiť. Preto vo vysokej kvalite bude určite možné nájsť tento záznam rozsekaný na viac častí aj na YouTube.

komentárov
  1. jak tradicne apple nebude prenaset live stream na svych strankach? co si pamatuju tak vloni to bezelo live. ostatni udalosti se neprenaseji ale WWDC ano, pokud vim…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.