V Číne už okrem puzdier zoženiete aj samotný “iPhone 5”

Len včera sme informovali, že čínski výrobcovia sú si zrejme istí tým, že poznajú dizajn iPhonu 5, a tak spustili masovú produkciu puzdier, aby boli k dispozícii novým majiteľom hneď po spustení jeho predaja. Pre skutočných nedočkavcov ale ponúkajú ešte lepšiu alternatívu – môžete mať iPhone 5 ešte skôr, ako ho Apple predstaví. Samozrejme, ide o, pre Čínu tak typické, imitácie. Ak však výrobcovia získali prístup k informáciám o dizajne iPhonu 5, určite sa snažili urobiť imitácie čo najviac podobné originálu. Nový telefón od Applu tak možno bude vyzerať nejak takto:

Imitáciu iPhonu 5 s operačným systémom postaveným na Jave, prehrávaním MP3 a MP4 a s Wi-Fi môžete mať už za 108 USD. Dizajn však nie je úplne zhodný s dizajnom, ktorý naznačovali puzdra pre iPhone 5. Prepínač na stíšenie telefónu nie je na opačnej strane, no hrúbka je oproti 9,3 milimetrovému iPhonu 4 len 7 milimetrov a má aj skosené hrany. Podobná situácia bola aj pred uvedením iPhonu 4, kedy po uniknutí informácií o jeho dizajne zaplavili trh puzdra a imitácie.

Imitácia iPhonu 5

Je toto dizajn iPhonu 5? S istotou to budeme vedieť najskôr na jeseň.

komentárov
  1. Asi nebudem prvy, tak strucne – vo filmovej branzi by sa TOMUTO clanku povedalo SPOILER! Taketo obrazky prosim nabuduce zverejnujte na rozkliknutie. Mozno ludia maju zaujem vidiet najskor original, potom kopiu.
    DAKUJEM!

    0
    0
  2. Toto a iphone 5???
    ved kazdy vidi ze to je ako kopia iphonu…
    Display to ma ako N95 a vcera so mtu na macblogu cital ze silent button ma byt na pravo..Takze nie neni to iP5 :D

    0
    0
  3. Heh,
    dobre su tie texty na zadnej strane…

    Designed by Apolle in California Assemeaded in USA

    Akoze aby neporusili autorske prava? :))))

    0
    0
  4. ked sa tu objavili prve fotky iPhone 4 tiez tu vsetci mudrovali ze je to katastrofa a ze zostanu pri 3GS. ja som bol medzi nimi a tak teraz verim uz vsetkemu

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.