Trilógia Grand Theft Auto pre Mac sa dostáva už aj do Mac App Store

Obľúbená trilógia hier Grand Theft Auto (GTA) sa s poriadnym oneskorením (oproti ostatným platformám) dostala minulý rok v novembri aj do rúk Mac hráčov. Teraz sprístupňujú Rockstar Games túto trilógiu už aj cez Mac App Store. Z neznámych príčin sa však rozhodli, že budú hry zverejňovať postupne. Preto je momentálne k dispozícii len GTA III. 25. augusta potom pribudne GTA: Vice City a 1. septembra sa dočkáme aj GTA: San Andreas. Cena každej z týchto hier pre Mac sa nezmenila – 11,99 EUR. Zatiaľ najnovšie pokračovanie kultovej série, Grand Theft Auto IV, ktoré na konzoly a PC vyšlo ešte v roku 2008, je zrejme pre Mac hráčov v nedohľadne.

GTA III z roku 2001 si kúpite už aj cez Mac App Store

komentáre
  1. Toto nevidim ako uspech, ale skor ako tragediu. A San Andreas sa v prve dni predaja davalo zadarmo ku GTA IV. Snad tie hry nebudu len port na Mac, ale ich aspon trochu graficky upravia do dnesnej doby – detailnejsie modely, vacsie textury. To je asi take maximum, co sa da z toho enginu vytiahnut.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.