The New York Times už ponúkajú predplatné aj v rámci aplikácie

O digitálnom predplatnom The New York Times sme vás informovali už v marci tohto roku. Vydavateľstvo dodržalo, čo sľúbilo, a začalo ponúkať možnosť nákupu digitálneho predplatného priamo v aplikácii. Aktuálni predplatitelia sa môžu jednoducho prihlásiť a pristupovať ku svojmu obsahu, ostatní majú k dispozícii niekoľko rôznych ponúk.

V iTunes App Store si odteraz zakúpite aj predplatného jedného z najdôležitejších svetových denníkov. Zdroj: MacRumors.com

Mesačné predplatné zahŕňajúce stránky NYTimes.com a prístup cez iPhone aplikáciu stojí (14,99 USD), prístup na stránky a cez iPad aplikáciu stojí 15,99 EUR (19,99 USD) a za neobmedzený prístup cez NYTimes.com, iPhone a iPad si zaplatíte 27,99 EUR (34,99 USD). Mesačné platby sa v iTunes automaticky opakujú až kým ich nezrušíte. Apple má rovnako ako z ostatných príjmov vývojárov v App Store aj v prípade predplatného 30 % podiel.

Ceny na oficiálnych stránkach sú identické, rozdiel je v tom, že prvé štyri týždne budete mať len za 0,99 USD. Naproti tomu môžete získať v prípade predplatného cez iTunes App Store zadarmo prvý týždeň za to, že budete s NYTimes zdieľať svoje údaje ako napríklad e-mail alebo poštovné smerovacie číslo, to všetko pre štatistické účely a lepšie prispôsobovanie reklamy, ktorá sa vám zobrazí.

V prípade, že o predplatné nemáte záujem, stále máte možnosť si každý mesiac zadarmo prečítať až 20 článkov. V aplikáciách sú zadarmo k dispozícii články zo sekcie „Top News“. NYTimes si môžete bezplatne stiahnuť z App Store vo verzii pre iPhoneiPad.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.