Steve Jobs na večeri po boku amerického prezidenta Baracka Obamu

Minulý týždeň obleteli svet fotografie amerického bulváru Enquirer, na ktorých bol údajne odfotený riaditeľ Applu, Steve Jobs. Aj keď si nemôžeme byť úplne istí, že ide o S. Jobsa, na spomínaných fotografiách bol vychudnutý a smeroval so svojou manželkou do centra pre liečbu rakoviny. Správy boli podložené vyjadreniami doktorov, podľa ktorých mu už ostáva len niekoľko posledných týždňov života. V súčasnosti má Steve Jobs z Apple zdravotnú dovolenku, v každodenných záležitostiach ho zastupuje Tim Cook.

Barack Obama Steve Jobs večera

Napriek zhoršenému zdravotnému stavu sa však Steve Jobs zúčastnil večere s americkým prezidentom Barackom Obamom. The White House (Biely dom) zverejnil z tejto večere prezidenta s lídrami z oblasti najnovších technológií (Apple, Facebook, Google) fotografie na svojom Flickr účte. Ako vidíte, Steve Jobs sedí vľavo od prezidenta, a je skutočne vychudnutý, čo by v istom zmysle mohlo podporovať správy bulváru. Jedinou dostupnou fotografiou, kde vidno Steva Jobsa, je tá, ktorú vidite vyššie. Nanešťastie nie je k dispozícii žiadna fotografia, kde by ho bolo vidno aj spredu. Po prezidentovej pravici sedí Mark Zuckerberg, spoluzakladateľ a riaditeľ Facebooku, ktorého vidieť na ďalšej fotografii počas rozhovoru s prezidentom.

Barack Obama Steve Jobs večera

Otázky týkajúce sa zdravotného stavu sú teda aj naďalej nezodpovedané. Zamestnanci Applu v čase zverejnenia fotografií bulváru tvrdili, že Steva Jobsa stále v priestoroch Apple vídajú. Ako však oznámil už v januári, z Applu si berie zo zdravotných dôvodov voľno, a do práce sa naplno vráti, až keď bude v poriadku. Ostáva len dúfať, že je zhoršenie stavu len dočasné, a Steve Jobs bude už čoskoro môcť pokračovať vo svojej obdivuhodnej práci v Apple.

komentárov
  1. A presne o tomto to je ze na k…t mu budu tie vsetky love co zarobil. My jeho luto lebo riadne sikovny clovek ktory priniesol tomuto svetu super vecicky :(((

    0
    0
  2. Prispevok od “Vaše meno” sice vyzera ako keby ho pisal niekto negramotny a pri velkom zhone, ale v principe ma “chalan”, pravdu…

    0
    0
  3. Chcel by som reagovat na komentar predo mnou.

    Vsetku namahu co tento uzasny clovek vynalozil, nevynakladal kvoli peniazom (love). Mal svoju ideu, svoj ciel. Svoje vizie presadzoval cely jeho zivot. Kludne to mohol vzdat, ale aj napriek svojej chorobe pokracoval v praci, ktorej predovsetkym veril, ze ma vyznam. (Ukazovatele predajnosti produktov apple o tom svedcia).

    V jeho pripade treba podotknut, ze PENIAZE SU IBA VEDLAJSIM PRODUKTOM USPECHU.

    0
    0
  4. Aj mne ho je ľúto. Je to skvelý človek, ktorý tomuto svetu priniesol veľa čo sa týka elektroniky a všemožných hračiek pre veľkých aj malých. Dúfam, že to s ním nie je až také vážne a že to ešte zo pár rokov vydrží.

    0
    0
  5. pop precitani tohto clanku mam skor pocit, ze bol o zdravotnom stave s. Jobsa
    kedze som sa nedocital nic o vecery, alebo dovode ich stretnutia..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.