Samsung sa vysmieva iPhonu v novej reklame na Galaxy S II

Samsung, popri súdnych sporoch, ktoré mu pridávajú pot na tvár, prezentuje vtipnými narážkami na Apple svoj smartfón Galaxy S II, bežiaci na Androide. Reklama zobrazuje majiteľov iPhonu ako nasilu alternatívnych mladých ľudí, zároveň prahnúcich po komerčnej hračke ako je produkt od Apple, ktorým chýba záujem o „skutočné“ kvality smartfónu, ako je veľkosť displeja, 4G rýchlosť a nepotreba stáť 9 hodín v rade na nový kus.

„You know, if it looks the same, how will people know I upgraded?“ – Fanušíkovia iZariadení podľa reklamy zároveň sledujú predstavenie iPhonu 4S a zároveň čakajú v rade do Apple Storu, kde si ho môžu kúpiť.

komentárov
  1. Moje zkušenost je taková, že Samsung sice umí vyrobit dobrý hardware, ale se softwarem je to o hodně slabší. Největší předností iPhonů nejsou papírové parametry, ale iOS.
    Celkově mám pocit, že při nákupu elektroniky čím dál méně závisí na tom, co se dá napsat do specifikace, a čím dál důležitější je „user experience“. A tu Apple prostě umí.

    0
    0
  2. V skutku dobra reklama, len si zoberme fakt, ze kupim samsung S 2 a o pol roka nema cenu ! Mam iP4 uz rok a stale za neho dostanem viac ako som za neho zaplatil :)
    ( 330€- podla seba 5 od Telekomu )

    0
    0
  3. pekny konkurencny boj :) takto by sa mali snazit robit konkurenciu a nie hlupymi sudnymi spormi.. i ked prax v zivote je uplne o inom

    0
    0
  4. Keby neboli obyčajní zlodeji, súhlasil by som. Ľudia, ktorí kupujú iPhone a iPad takým spôsobom, aký je ilustrovaný v tom videu, sú fanatici, pričom všetci, ktorí kupujú iPhone a iPad sú navyše à la Fry: „Shut up and take my money!“

    0
    0
  5. heh eee
    tak to je dobre.. a teraz dokonca v bielom..
    tento kus lacneho plastu ze by som mal vymenit za iPhone?
    som neny sprosty..

    0
    0
  6. HAHA vydeliste tú samsungácku hrubú cihlu z lacného čínanského plastu?
    A designovov je ten samsung skaredy.Zase dalsi prepadak.

    0
    0
  7. Ake opodstatnenie maju clanky o hateroch ? kto chce nech si kupi iphone kto nechce nech si kupi co chce … ale je dost ubohe ked niekto sa nedokaze nijak inak presadit ako tak ze nataca videa ktore sa zamerne snazia o potopenie znacky a popravde nechyba mi ozrutny 4palcovy display ktory s retinou porovnavat ani nemozem ani neviem ake pripojenia a tak tiez android. je smutne ze samsung nedokaze zaujat na trhu narp novimy technologiamy alebo niecim inym ale snazi sa o to touto podlou marketingovou taktikou. je mi na zvracanie a moj nazor je ze by sa tieto clanky ani nemali uvernovat !

    0
    0
  8. Práve kvôli tomu sa firma ako je Samsung nikdy nezaslúži o uznanie a kvalitu. Nevedia ako zaujať, tak si robia srandu z Apple… Toto by Apple z ich strany nikdy v živote nedovolil. Serióznosť Samsungu nič nehovorí. A to, že pred obchodom stoja rady iFanúšikov už len svedčí o popularite a záujme iPhonu. S prepačením – Samsung si serie do huby :)

    0
    0
  9. Pravdiva reklama :-)
    Apple by si nikdy nedovolilo robit srandu z konkurencie????! Nezartuj, ved s takymito sposobmi prislo vo velkom ako prve Apple!!

    0
    0
  10. Apple by mohol spravit nejaku odvetu v style I’m a mac I’m a PC — Hello, I’m an Iphone, I’m a Samsung, a oboch by hral ten isty herec :))

    0
    0
  11. To uz sa ani neoplati rozculovat. Kto nevyskusal nevie ocenit, a kto dal za telefon, ktory nema vacsinu casu signal 500 alebo viac eury ma asi svoje hodnoty uz pekne v prdeli. Skoda, ze apple je uz len estetika a skoda, ze kazdy kto ma telefon od apple je nasraty na vsetky ostatne znacky… Ale na druhu stranu – tiez by som bol nasraty, keby som za taku cenu mal take parametre a moznosti systemu takze chapem. Pekny vikend prajem vsetkym :)

    0
    0
  12. spytam sa tak… kolki. z vas uz skusili sgs2 a kolki z vas skusili galaxy tab 10.1? plne sa priklanam k nazoru ze podstatne je user experience… a to nielen z pohladu operacneho systemu ale aj z pohladu dizajnu a ovladatelnosti zariadenia . ze samsung kopiruje ? ved to neni na milimeter rovnake ako napr. lacne cinske kopie iphonov… kopiruju iba efektivnost ovladania…… faktom vsak je ze slabinou tych zariadeni od sams je bajma android …. ten na iOS proste nema.. ale je pouzitelny….

    0
    0
  13. hehe, tak toto nie :) nech si hovori kto chce co chce, Apple opat genialne zvolil velkost iPhone a zostal este telefonom. Zmesi sa v poho do vrecka a neprekaza.
    Ked kolega dovliekol Galaxy S II, tak som uz z dialky videl,a ky je obrovsky a vypada skor ako placacka. To moze clovek pouzivat ako prirucnu zbran, alebo s tym po praci chodit hrat ping-pong (realny, ziadna gamesa :) ).

    0
    0
  14. Nahodou ta reklama je vcelku trefna. Ked sa niekomu nechce stat v rade na novy iPhone a nepozna internet kde sa to da objednat online a pride to priamo domov alebo potrebuju iny dizajn len aby mohli ukazat druhym ze maju novy telefon namiesto toho aby si uzivali jeho nove funkcie a rychlost tak by fakt mali prejst na Samsung.
    Ja osobne som objednaval iPhone online v prvy den ked sa to dalo a dostal som ho v ten isty den ako sa zacal predavat v obchodoch.

    0
    0
  15. táto reklama je pre neznalú verejnosť, spýtajte sa ľudí na iPhone, väčšina povie predražený americký apple, radšej samsung galaxy S /sII a pritom stačí sa trošku pozrieť na iOS vs. Android a je rozhodnuté, videl som ten “geniálny” android…nezaujal, neprívetivé prostredie, iOS ? to je lahoda

    0
    0
  16. Mne sa ta reklama velmi paci, ma nieco doseba. Mal som len raz samsung a viem ze nikdy nic od nich nekupim iPhone je papierovo slabsi ale neda sa s nim este stale nic porovnavat, v roku 2007 vytvoril novu kategoriu mobilnych telefonov “smart phonov” a este stale vedie. niet co viac k tomu, reklama je fajn skutocnost je ina iphone 4s je absolutne beznadejne vypredany lebo to je iPhone a ludia ho chcu a chceli by sme ho aj keby sme netusili aky tam je procesor, ide o iOs a jednoducho vsetko funguje, vzdy to islo a vzdy pojde

    0
    0
  17. Richard.. s tym ze na Samsung nikdy ziadne rady nebuduu si ma dobre pobavil :D uuuuuuplne suhlasim :D jablko je jablko :) vysrat sa im na ten displej :D

    0
    0
  18. LB: to s tym strihanim a vreckami mas pravdu :D presne.. je to o tom ze ako mam macbook.. a iPhone.. su to jedine dve veci z elektroniky.. na ktore ma bavi sa pozerat aj ked su vypnute.. a co sa tyka iOS alebo OSX.. bavi ma robit s notasom.. mam radost z toho ked som potiahol prstom po iPhone a spravi cvak.. a len co dosetrim tak pripudne do vrecka 4S.. a denno denne pocuvam dristy na apple.. a ospevy samsungu a HTC.. ale ako okrem toho velkeho displeja ma nic nezaujalo.. a uprimne.. rozmery iP mi uplne vyhovuju.. nepotrebujem mat obrovsku tehnlu vo vrecku kde nedociahnem palcom ani na druhy kraj obrazovky len aby vsetci na 200metrov okolo videli ze maam neco novee a isto je to drahe lebo je to velkee.. a pritom si tam len pise sms bo nic ine v tom androide nevedel najst po hodine tukania do ikoniek a vsemozne poschovavanych list s dalsimi ikonami.. by som si vlasy vytrhal mat neco s androidom.. a hlavne.. kto ma apple vecinou sa len usmieva a stara sa o svoje.. a vela ludi (aspon v mojom okoli..) co maju hoc jaky iny smartfon.. len kydaju a kydaju aky je iPhone howadina.. :D a ti sa delia na dva typy.. tii ktori nan nemaju a zavidia, pripadne ho nikdy nemali v ruke.. a druhi, ktori ho mali.. a aj v tak intuitivnom iOS nedokazali dokopy nic… tak je to pre nich debilny drahy telefon s malym displejom :D
    ako ked mi niekto povie ze heej ja mozem osr*t cely macbook.. ja si najdem a postahujem vsetko.. a ty si musis kupovat hudbu cez iTunes.. a nemozes si ani s mojim (ubohym neakym SE) poslat cez bluetooth zvonenie :D :D :D :D :D
    a ja si na android stiahnem kopu aplikacii.. mam tam office a nevem co :D hmm.. reklama na android aplikacie.. 25 alebo 250tisic… :-/ na iOS.. 5milionov? :D
    a totalne ma vytocil neaky maly textik neakeho impotenta o tom aka je realna cena iPhonu 4S.. co stoji baterka.. a nevem co.. a zakoncil to vetou zdravim vsetky iOwce.. :D ako skoro som zo stola odlomil od nervu jak by som ho chcel stretnut.. ale toš! nie “iOvce” ale “i ovce” treba strihat ako by jeden povedal.. nech si ziju v svojom seba klame zaslepeni tou velkou obrazovkou hodnou polovice (prehanam..este menej) ceny baterky iPhonu..

    tak troska ventilu na zaver.. dufam adminko ze mi to nezmazes.. faakt som sa nadrel kym som to napisal :D

    Dobru noc a jablkove sny :-P

    0
    0
  19. samsung moze mat lepsi procesor a tym sme dosli, fotak ma lepsi iphone video tiez aplikacie su naj na iphone tak ,

    v reklame samsung podotkol ze apple je hracka, ja si dovolim tvrdit ze je to mobil ktory aj zabavi, zato na samsungu ma zabavi co ?? temy widgety ci dve hry angry birds ? samsung nema na apple pche

    0
    0
  20. Komentár ku chlapovi ktorý písal že Samsung sa vysmieva tomto reklamou apple a ponižuje tak značku. Ak si spomínaš, tak to isté robil aj apple keď spravili Mac a reklama bola v štýle… This is better like PC this is MAC :) Štýl taký istý,

    0
    0
  21. Samsung Galaxy vyhrál v soutěži o mobil roku, pokořil tedy iPhone. Vlastním téměř všechny produkty apple. iPhone jsem vyhodil. Je to jen designová hračka s ubohým nedovařeným systémem IOS5 – applu už nedokáže napsat soft a odladit pro jeden telefon !!! Opravdu mne apple hodně v posledních dvou letech zklamal. Navíc telefon pod pěknou skořápkou používá naprosto obyčejné OEM součástky a montují ho OEM výrobci. Požaduji funkčnost , ne se dívat na výrobek za 20 000 Kč

    0
    0
  22. S produktami od Apple si človek nekupuje iba tovar, kupuje si aj pridanú hodnotu. Na Ferari, alebo na Aston Martin sa čaká dva roky, pritom to nie sú najlepšie, najrýchlejšie, ani najpraktickejšie autá na svete. Predsa ich ľudia chcú. Komu sa nechce čakať, alebo na to nemá, môže si kúpiť GT od Nisanu……..

    0
    0
  23. no prave takyto imidzaci ma v poslednom case odradzaju od produktov apple….
    iphone ipad su zaujimave kusky avsak odbavuju sa na nich vselijaki metrosexualni imidzaci co pred 2 rokmi ani nevedeli ze nejaky apple existuje…. toto je bohuzial realita.

    0
    0
  24. Rofl, dve vyhody spomenute oproti iPhonu – vacsi displej, ti informovanejsi z nas vedia ze Apple venoval velke mnozstvo casu volbe uhlopriecky aby bolo mozne telefon ovladat jednou rukou. Jedine na co je vacsi displej dobry je pozeranie videi. 4G speed + android = bye bye battery life.
    Moje sympatie ma skor Sony Ericsson, ten aspon ide vlastnou cestou.
    Vsetci co hovorite ze Samsung nekopiruje, tak sa pozrite na balenie, na tvar nabijacky a kabla k nej, na aplikaciu na citanie knih ktora vyzera uplne ako iBooks a mohol by som pokracovat donekonecna….

    0
    0
  25. Ako dosť ma pobavila veta v diskusí, že ” kopiruju iba efektivnost ovladania”. Ved prave o tu efektivnosť ide. Samsung (google) nemusel vražať miliony do výskumu a vývoja. Stačilo mu iba okopírovať už čo bolo na trhu. Preto ja osobne chapem tie sudne spory a držím apple palce, lebo žiadnemu podnikatelovi by sa nepačilo keby si niekto založí biznis na ich úspechu a postupne takto ho vykrádala konkurencia.

    0
    0
  26. @jakub nemcek: to myslis ako ze nema vacsinu casu signal? :) hovoris tu o tom, ze niekto nieco nevyskusal, ale dokazes povedat takuto hlupost.. Neuraz sa, ale toto je velmi sovinisticke tento tvoj komentar s absolutne ziadnou hodnotou asi tak :P

    0
    0
  27. a co vravis na cinskych vyrobcov ako sophobe airphone a pod. ti niezelen okopirocali na milimeter rozmery a vzhlad ale este aj dizajn UI iOS…. to ti nevadi ze tiez nemuseli sat milion
    y do vyvoja? samsung hej…. kto Z vyrobcov vlastne neokopiroval v niecom iPhone ci uz myslienku. dizajn . funkcionality ??? pamatame si este co bolo na trhu pred tym ako prisiel iphone?

    0
    0
  28. ja si pamatam, mam na stole ešte pda z čias pred iphonom. a postupom času sa uprava UI dizajnu od htc začala dosť okato inšpirovať iphonom.

    0
    0
  29. To kopírování nechte, není to tak zcela pravda. Apple nevymyslel dotykový telefon. Ten už se prodával v roce 1992 – IBM Simon. Dál se objvit na trhu dřív i LG Prada už tehdy s kapacitním displejem. Apple je mistr marketinku, proto se mluví o iPhone.

    0
    0
  30. reklamy, kde sa apple navaza to MS apple fanboiom nevadia, ked si rovnaku srandu robi samsung, uz pindaju. Mne pridu vtipne vsetky, urcite nie su ale pravdive. Ziadna reklama nie je.

    Co ma “serie” su elitni imidzisti, metrosexuali, co si myslia, ze mat Apple je nieco byt viac. Nie je, kupit si ho moze akykolvek looser, Apple nerobi vyber premiovych klientov, takze mat Apple nic neznamena. Na Apple ma kazdy, aj obycajny bezdomovec si na iPhone vyzobre za par dni, keby chcel.

    P.S. nie, fotoaparat na iP nie je to najlepsie, co je na mobiloch, smola. Su aj lepsie, hlavne od SE

    0
    0
  31. exo
    Co ma „serie“ su elitni imidzisti, metrosexuali, co si myslia, ze mat Apple je nieco byt viac. Nie je, kupit si ho moze akykolvek looser, Apple nerobi vyber premiovych klientov, takze mat Apple nic neznamena. Na Apple ma kazdy, aj obycajny bezdomovec si na iPhone vyzobre za par dni, keby chcel.

    plne si to vystihol !!!

    0
    0
  32. uf zaujimave vtipne to nie je ani trochu podla mna, narozdiel od get a mac kampane, ktora mala vtip aj pointu a este aj pravdu

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť