Rozšírte kapacitu svojho iPhonu či iPadu – Seagate GoFlex Satellite

Známy výrobca diskov, Seagate, predstavil nové externé disky GoFlex Satellite. Od bežných diskov sa líšia tým, že sú primárne určené pre iOS zariadenia – iPad, iPhone a iPod touch. Na disk sa z nich pripojíte bezdrôtovo cez Wi-Fi, všetko čo potrebujete je bezplatná aplikácia GoFlex Access. Okrem Wi-Fi je k dispozícii aj USB 3.0, hlavne pre prípady, kedy sa vám na externom disku vybije batéria. Tá má podľa oficiálnych informácií výdrž 25 hodín standby alebo 5 hodiny streamovania videa. Simultánne je možné streamovať média z disku až na tri iPady, samozrejme, na disk sa pripojíte aj z notebooku alebo zariadenia s Androidom.

GoFlex Satellite

GoFlex Satellite Mobile Wireless Storage si môžete predobjednať v kapacite 500 GB za 199,99 USD. Poteší aj adaptér pre nabíjanie v aute, ktorý je súčasťou balenia.

komentárov
  1. myslím si, že je rozumnejšie a hlavne lacnejšie riešenie streamovať z laptopu. tá výdrž baterky je slabá

    0
    0
  2. Naco by si streamoval z laptopu? to si to rovno na laptope pozries.

    vedel by som si predstavit taky lacnejsi alternativny “time capsule”.

    0
    0
  3. Tak mam ho doma. Skusal som a uprimne musim povedat ze software je pre mna sklamanim. Ocakaval som ze vsetky fotky automaticky najde a zobrazi. Ze ukaze datumy kedy fotka bola robena. Nic take necakajte. Budete sa preklikavat vo foldroch. Dalsou zvlastnosou je ze ak nieco na HDD dohrate mimo programu pre disk na ipade sa vam novonahrate fotky neukazu. Akoby tam vobec neboli. Takze take itunes 2 ak to nenahras cez to a pouzijes to len ako USB kluc kde si len nahras par foto tak tie nemozes vidiet aj ked tam realne su.

    Video. No streamovanie. Zabudnime na avi subory proste len co ipad a iphone podporuje. Takze bud v PC si prekonverujete na pozadovany format alebo pouzijete aplikaciu (nemam odskusane) ktoru si zakupite a potom prehrajete n ipade resp. Na iphone s nou. Taktrocha dufam ze nejaky podporny software bude casom pretoze zaklikavate pri synchronizacii na ake zariadenie to chcete pouzit a myslim si ze uz moli dat moznost konvertovania ale moje ocakavanie boli asi privysoke.

    + Wifi konektivita bez nutnosti nabitia par hodin.
    – wifi ohladne rychlosti prehliadania foto. Nenacita ich tak ako ked mate fotky v ipade. Kde mozete plynule sa posuvat aj ao 15 fotiek dopredu. Tu to buďe problem. Cim so. Sklamany je ze ziadne zvacsovanie fotiek. Aby ste si natiatli detaily. Ved fotky co maju 8 -12 MPx uz maju lepsie detaily. Asi zbozne prianie
    – vacsinu filmov budete musiet konvertovat v PC aby ste si akykolvek vedeli pozriet na ipade v posteli.

    Moje ocakavania boli vacssie ovela vacsie ocakaval som ze nahram z cohokolvek a pozeram realita je ina… Uvidime co sa udeje s updatami.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.