Pozrite si ako vyzerajú všetky Apple obchody a ako sa v priebehu desiatich rokov (ne)zmenili

Keď sa Apple pred desiatimi rokmi pustil do otvárania svojich vlastných kamenných obchodov, väčšina ich podobne ako ostatné novinky od Apple odsudzovala na neúspech. Dnes už vieme, že táto stratégia priniesla spoločnosti nečakane veľký úspech. Vo svete je už 357 Apple Stores a ďalšie neustále pribúdajú. Na jeden meter štvorcový zarábajú viac ako akákoľvek konkurencia. Vďaka Thomasovi Parkovi si teraz môžete pozrieť oficiálne fotografie vstupu do všetkých Apple Stores na jednom mieste. Jednoducho tak môžete vidieť, akým vývojom Apple obchody za ostatných desať rokov prešli. Samozrejme, niektoré už boli medzitým renovované. V pravom hornom rohu stránky nájdete aj filtrovanie obrázkov podľa krajín.

komentárov
  1. Ja som bol tento víkedn pozrieť Apple stores v UK. V Londýne, na regent street je náádherný, najväčší v Európe a fakt impozantný obchod. V Covent Garden je tiež veľmi zaujímavý. Veľmi ma však zaujal v meste Cardiff. Hlavne ludia čo tam pracovali. Boli tam zamestnaní ludia rôznych národností, “veľkostí”, samí mladí a ochotní ludia. úžasné.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.