Pozrite sa na koncept Push notifikácií v iOS 5

Systém notifikácií je na iOS zariadeniach ešte stále pre mnohých tŕňom v oku. Samozrejme, je to lepšie, ako keby žiadne Push notifikácie k dispozícii neboli, no mnohým ešte stále na ich iPhonoch chýbajú aktívne plochy, na ktorých by napríklad na zablokovanom iPhone videli blížiace sa iCal udalosti, zmeškané hovory a notifikácie ďalších aplikácií. S veľkou pravdepodobnosťou sa Push notifikácie v iOS 5 dočkajú mnohých zlepšení, no kým sa tak stane, môžete si pozrieť jeden koncept, ako by to asi mohlo vyzerať.

Čo by ste povedali na takéto Push notifikácie v iOS 5?

komentárov
  1. niekto sa len znazi aby mu apple za jeho napad zaplatil ale myslim ze apple si to aj tak spravi po svojom. mozno lepsie , mozno horsie. ani im sa niekedy niektore veci nepodaria na prvy krat

    0
    0
  2. wow tak toto je krásne spravené. naozaj keby to dali original od iOS (ale moze byt aj externa app) ale je to podla mna super

    0
    0
  3. Ja nemam rad upozornenia takze by som to nevyuzil ani teraz ich nemam zapnute a ako bolo uz spomenute vyssie otravuje ma to ;)

    0
    0
  4. pre MUSIC:
    nevies od koho je hudba vo videu??? ;-))) precitaj si titulok za videom… :-D docitas sa ze je od “OneRepublic” a moj SoundHound mi pise ze je to skladba “Fear”

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.