Odpoveď Amazonu na problémy s tabletom Kindle Fire (vtipná paródia)

Jedným z hitov týchto Vianoc je najmä v USA nový tablet od Amazonu, Kindle Fire. Jeho popularita je tak veľká, že sa opäť hovorí o tom, že aj Apple predstaví menší iPad. Aj keď Steve Jobs takúto možnosť viackrát razantne odmietol s tým, že taký tablet nie je použiteľný, zmena názorov nie je pre Apple ničím nezvyčajným. S pribúdajúcim počtom majiteľov Kindle Fire však rýchlo narastá aj počet nespokojných zákazníkov. Kindle Fire má podľa všetkého množstvo problémov, ktoré trápia jeho používateľov. Toho sa chytili v zábavnej šou Conan O’Briena, kde sparodovali v spolupráci s Team Coco odpoveď Amazonu na sťažnosti zákazníkov.

komentárov
  1. Preco napriklad nenapisete clanok o tom, ake ma kindle fire problemy? Ako zakaznika apple by ma zaujimalo, ake zalezitosti trapia jedneho z najvacsich konkurentov iPadu…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?