Novinka Complete My Season Pass umožňuje doplniť série televíznych relácií o chýbajúce časti

Apple prichystal v iTunes Store novinku pre všetkých fanúšikov seriálov. Okrem nákupu jednotlivých epizód je možné kúpiť aj Season Pass, s ktorým získate celú sériu vašej obľúbenej televíznej relácie. Ak však už niektoré časti máte, doteraz ste si nové museli dokupovať po jednom. S funkciou „Complete My Season Pass“ však Apple ponúka jednoduché doplnenie série o všetky chýbajúce časti. V iTunes Store tak priamo uvidíte cenu za celú sériu, ktorá je znížená o cenu za časti, za ktoré ste už zaplatili. Samozrejme, Season Pass vychádza lacnejšie, ako nákup jednotlivých častí.

V slovenskom iTunes store zatiaľ televízne relácie nakupovať nemôžeme. Podobná funkcia je však už dlhšie dostupná aj pre hudbu. Ak vlastníte niekoľko piesní z nejakého albumu, funkcia „Complete My Album“ vám umožní výhodne skompletizovať celý album o chýbajúce piesne. Táto ponuka zvykne byť spojená aj so zľavami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.