Neviete čo s peniazmi? Kúpte si Unibody MacBook Pro z 24 karátového zlata

Napriek tomu, že ekonomiky množstvá štátov prežívajú ťažké obdobia, stále sa nájdu ľudia, ktorí ani v týchto časoch nevedia čo s peniazmi. Pre tých výstrednejších je tu preto unikátny MacBook Pro vyrobený z 24 karátového zlata. Zo zlata je dokonca aj klávesnica. Aj keď to vyzerá ako totálny úlet, v časoch kedy meny strácajú hodnoty a naopak cena zlata stúpa, to nemusí byť úplne zlá investícia. Cena začína na 5000 USD za základný 13″ model.

Zlatý MacBook Pro
Zlatý MacBook Pro
komentárov
  1. $5000 za 13″ model zo zlata mi prirpada malo, ved len to sasi by stalo viac. Nebude to len pozlatene? +za tie prachy ta hmotnost, ved zlato je cca 7.1x tazzsie na cm^3 a neviem si predstavit vlacit so sebou (po odratani hm displeja a hw) cca +- autobus 10kg 13″ macbook!

    0
    0
  2. Ak by bol ozaj zo zlata, tak za 5000 USD by to bola super kupa…kedze podla sucasnej ceny za 5000 USD kupite cca 89-90 gramov zlata…nepocitajuc komponenty :-)

    0
    0
  3. Urcite to bude len pozlatene. To by bolo nerealne vobec vyrezavat unibody zo zlata… a ta cena mi pride tiez nizka. Navyse to mohli sprvait skor zo striebra. To by mohlo byt fakt pekne… toto je gic

    0
    0
  4. Ak by cely z masivneho zlata, tak aj hmotnost by bola niekde okolo 10 kg. Jeho povrchova uprava je “gold polished”, to znamena. ze je pozlateny a zlata vrstva je na neho nanasana mechanicky (nie elektrolyticky a pod.)

    0
    0
  5. no fuj, stratila som všetky ilúzie o tom, že zlaté veci sú pekné.
    Boh žehnaj môjmu krásnemu hliníkovému MBP! :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.