Nestačí vám Smart Cover z polyuretánu alebo kože? Holandská firma ponúka drevenú alternatívu

Dnes večer sa u našich susedov spúšťa predaj iPadu 2, a tak sa určite mnohí z vás rozhodli, že si spravia výlet spojený s nákupom iPadu 2. Aj keď presné čísla, ktoré by to podkladali, zatiaľ chýbajú, môžeme predpokladať, že drvivá väčšina zákazníkov si k novému iPadu 2 kúpi aj jedno z unikátnych farebných puzdier od Apple, Smart Cover. Ako už určite viete, Smart Cover neslúži len na ochranu vášho iPadu 2, ale aj ako podložka na písanie alebo stojan na pozeranie filmov. Okrem rôznych farieb sú k dispozícii aj rôzne materiály, môžete si vybrať z modelov vyrobených z polyuretánu a kože. Puzdra z polyuretánu kúpite v USA za 39 USD, kožené modely za 69 USD. Nanešťastie, aj pri Smart Coveroch platí konverzný kurz 1 USD = 1 EUR, a tak sú ceny v Európe približne rovnaké, avšak v eurách. Ak ste sa ešte nerozhodli, ktorý Smart Cover si kúpite, možno sa vyplatí ešte chvíľu počkať.

Drevené puzdro pre iPad 2 Holandská firma Miniot totiž začína od dnes príjmať objednávky na puzdra v princípe identické so Smart Covermi od Apple, avšak vyrobené zo skutočného dreva. Rovnako ako Smart Cover aj Miniot Cover na iPad 2 môže slúžiť ako stojan alebo kryt. Okrem toho je ale vyrobený zo skutočného dreva a veľmi príjemná je aj cena, ktorá začína na 50 EUR, pričom zadarmo dostanete aj gravírovanie podľa vášho priania. Viac by ste sa už čoskoro mali dozvedieť na oficiálnych stránkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.