Logická hra Portal na Mac opäť úplne zadarmo!

Ak ste nevyužili časovo obmedzenú ponuku v rámci spustenia Steamu pre Mac, kedy bol Portal zadarmo, urobte tak teraz. Túto výnimočnú logickú hru totiž Valve opäť ponúka zadarmo pre Mac a PC až do zajtra, 20. septembra. Dôvodom je projekt Learn with Portals, ktorý sa snaží ukázať, ako sa dá táto hra využiť aj vo vzdelávacom procese. Nielen mladším hráčom pomôže pochopiť fyzikálne princípy a vylepšiť ich kritické uvažovanie. Portal si zadarmo môžete stiahnuť tu, za pozornosť určite stojí aj novší a v mnohom vylepšený Portal 2, ktorý je taktiež dostupný na Mac za 22,49 EUR.

komentárov
  1. Niet divu, že je zadarmo – kto by dal cca. 30 eur za tri hodiny herného času?! Totálne lineárny priebeh a ešte aj bizarné a úchylné komentáre.

    0
    0
  2. psittacula, za 3 hodiny to prejdes mozno druhy krat, ma to brutal atmosferu, super napady a jedinecny gameplay – nic take ako portal neexistuje.

    Jednoznacne odporucam, zadarmo je to must have, no fanusik Valve rad za dvojku zaplati :P

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.