Lion je už oficiálne dostupný cez Mac App Store

Po týždňoch napätého čakania zákazníkov vypustila pred niekoľkými minútami firma Apple nový Mac OS X 10.7 Lion. Operačný systém sa dá zakúpiť cez Mac App Store a stojí 23,99 €.

komentárov
  1. Chcel by som sa spýtať.. nehovorilo sa že v dolnej lište nebude vidno ktorý program Vám beží, a ako vidím tie screenshot-y v App Store vidím pod aplikáciami niektorými tie guličky že aplikácie beží. Ako je to teda?

    0
    0
  2. Tak jsem u updatetodate skončil, že mi hlásí nečitelné sériové číslo. Přitom jej zadávám správně.

    0
    0
  3. Neviem ako vam ale mam 11″ Macbook Air a len v klude mam v Lione na procaku okolo 75C co sa my vobec nepaci, skusim sa s tym este pohrat a pri najhorsom sa vratim na Leoparda.

    0
    0
  4. Dobry den,
    uz som si zakupil Lion cez App store, zial, stahovanie prebiehalo tak, ze sa mi ten OS X Lion instalacny subor nikde neulozil, ale sa hned spustila instalacia….teraz po bezproblemovom preinstalovani Leoparda na Lion ale nikde ten instalacny subor neviem najst, pricom rad by som si ho zalohoval na DVD. Skusal som hladat, ale bezuspesne. Treba mi ho stiahnut este raz cez App store?

    Dakujem za pomoc.

    0
    0
  5. Este stale to nefunguje ani mne. Skusal som dnes rano, ale stale to iste. Uptodate hlasi necitatelne seriove cislo. Skuste nam uz niekto pomoct prosim.

    0
    0
  6. Mám stejný problém. Taky neprojdu uptodate. Píše mi to taky nečitelné sériové číslo. Vyřešil to někdo? Zkoušel někdo kontaktovat support applu?

    0
    0
  7. Tak mi to přes uptodate prošlo. Je potřeba sériové číslo opsat ručně a nekopírovat přes schránku.

    0
    0
  8. nvm jestli si toho někdo všiml, ale po uvolnění Lionu do Mac App Store se tam objevila i nová verze Xcode 4.1 nyní již FREE místo předchozích 4 Euro…takže kdo by si chtěl něco vyzkoušet naprogramovat pro iOS či Lion tak směle do toho :)

    0
    0
  9. Vdaka za tie linky na slovensky up-to-date program…len nerozumiem preco to tak neuveritelne komplikuju. Az doteraz som si myslel, ze apple si svojich zakaznikov vazi a rozmazluje ich. Sice si za to necha dobre zaplatit ale tak preco nie ked ma taku politiku? A teraz s tym up-to-date programom. Tam im nestaci seriove cislo vyrobku a osobne udaje ale pozaduju overit e-mailovu adresu a aby toho nebolo malo taj aj kvalitny scan alebo digitalnu fotografiu potvrdenia o nakupe. Neviem ci koli datumu kupy ci koli comu ale je to pekna otrava. No a samozrejme ked im vsetko odoslete (rodne cislo alebo velkost vasej topanky zatial nepozaduju) tak vas nechaju cakat. Ked je to takto podvecer po praci ked ma clovek konecne chvilku casu, tak kludne si pockate aj do dalsieho dna. A to vsetko koli necelym 25-30 EUR. Clovek si pripada ako keby kupoval nejaku nehnutelnost alebo co. A informacie o up-to-date programe na rozdiel od reklamy na Liona su v takom nepomere ako keby Apple chcel aby ludia tuto moznost nevyuzili. Je to cele divne. Ako keby uz Steve Jobs nemal veci pod kontrolou. Na strankach apple.com vam to neprejde co uz zistili asi viaceri tu ale bez tychto neoficialnych stranok by clovek ani nevedel co vlastne robi zle. Ani Microsoft to snad takto uzivatelom pri upgradeoch nekomplikuje…

    0
    0
  10. v piatok rano mi to preslo cez uptodate je sobota vecer a este mi stale nedoslo nic z applu. Po prejdeni cez uptodate som obdrzal v maily ID cislo ale neviem co s tym. Mam cakat na overenie dokladov o nakupe. To aj Vam tak dlho trvalo, alebo len so mnou sa Apple tak zahrava? Poradte prosim ako dalej.

    0
    0
  11. Pepe som na tom podobne…ziadost som odoslal vo stvrtok 21.7.2011 vecer a okrem potvrdzovacieho mailu od Apple ze obdrzali moju ziadost a momentalne ju spracovavaju nic. Po overeni platnosti ziadosti maju poslat kod ziadosti. Je Pondelok 25.7.2011 a od Apple kde nic – tu nic… :(((
    Rozmyslam, ze im tu ziadost odoslem znovu.

    0
    0
  12. Tiez mi zatial nic neprislo. Mitrax skus to poslat este raz a daj vediet ako to dopadlo. Medzicasom vie niekto kontakt na Apple tu na slovensku, aby sa tam priamo napisal mail alebo rovno zavolalo? Cestou sa asi stavim v niektorom z obchodov a mozno budu vediet nieco viac alebo aspon kontakt.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.