iTunes Match podporuje maximálne 25 000 piesní

Používatelia s obrovskými hudobnými knižnicami možno nebudú z iTunes Match až takí nadšení. Horný limit pre používanie iTunes Match je 25 000 piesní, v prípade, že ich máte v knižnici viac, službu nebudete mať k dispozícii. Apple poskytuje za 25 USD ročne priestor až približne 250 GB, čo bude pre väčšinu používateľov viac než dosť.

Ponuka Applu sa zdá byť štedrá. Zdroj: Cult Of Mac

Koľko máte v iTunes piesní vy? Bude vám iTunes Match limit stačiť?

komentárov
  1. stacit by mi to sice stacilo, velka skoda je, ze tam budu tracky v 256kbps kvalite.. osobne preferujem a vyuzivam 320kbps CBR :/

    0
    0
  2. iTunes Match bude dostupné i v České republice a na Slovensku? Bylo by to fajn, kdyby ano, ale bohužel o tom pochybuju, takže je úplně jedno, kolik mám v knihovně písniček :-D

    0
    0
  3. Az na ten detail, ze mate zavadzajuce informacie, pretoze 25 000 je sice limit, ale len na piesne mimo tych ktore ma itunes store u seba a teda skoro vsetky pesnicky budu len prilinkovane k danemu uctu a ostatne sa budu nahravat do iCloudu… (opravte ma, ak nemam pravdu)

    0
    0
  4. Osobne si myslim, ze iTunes Match bude dostupne iba tam, kde je dostupne aj kupovanie piesni cez iTunes , cize Slovensko nehrozi, ale samozrejme keby nas prekvapili tak budem velmi rad. Piesni mam okolo 6000 takze to by bolo v pohode.

    0
    0
  5. naco je komu preboha 48 000 pesniciek, alebo podobne cislo. pri 48 000, keby mala kazda v priemere len 3 minuty tak to je 100dni nonstop pustenej hudby. pri takomto pocte sa treba zamysliet.

    0
    0
  6. a naco itunes.sak zalezi na velkosti hdd kolko tam vojde mp3,kaslat itunes a este aj platit applu za ich ukladanie na ich server alebo co to bude a ziskaju aj info o uzivatelovi,no to uuurcite mas ho ho vidiet ha.

    0
    0
  7. to Renecek…. oprav ma ak sa mylim, ale pokial viem tak tam je kvalita 256kbps, ale v AAC a nie mp3 takze pokial nemas kazdu pesnicku v tomto formate tak kvalitnejsie nemas…..ved jedna normalna pesnicka ma cca 50 mb :)

    0
    0
  8. No ja mam 95 ale z nich pocuvam priblizne 30 takze myslim ze postacuje :)

    Inac:
    1. za takych 25000+ pesniciek ste museli dat cely majland
    2. kolko z nich ste este ani vobec nepoculi :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.