iPad hra roka World of Goo už čoskoro aj na iPhone a iPode touch

Majiteľom iPadu by mala byť hra World of Goo dobre známa. Podľa mnohých ide o najlepšiu iPad hru roku 2010, možno aj najlepšiu vôbec. Ohromí vás výbornou grafikou, prepracovanou fyzikou a originálnou náplňou hry. Okrem iPadu ste si World of Goo mohli zahrať aj na Macu, Linuxe a Windowse, avšak práve dotykový displej sa ukázal byť pre hru najvhodnejším. Až doteraz však boli o tento zážitok majitelia iPhonu a iPodu touch ukrátení, no to sa už čoskoro zmení. Vývojári totiž oznámili, že iPhone/iPod touch verzia World of Goo už čaká len na schválenie Applom, a čoskoro ju tak nájdete v App Store. World of Goo bude naviac univerzálnou aplikáciou, ak už teda vlastníte verziu pre iPad, podpora iPhonu/iPodu touch vám bude sprístupnená bezplatne formou aktualizácie. Ostatní si ju budú môcť počas prvých 24 hodín predaja kúpiť za 0,79 EUR, neskôr bude mať zrejme prémiovú cenu (v súčasnosti je dostupná za 3,99 EUR). Minimálnymi požiadavkami bude iPhone 3GS alebo iPod touch tretej generácie a novšie.

World of Goo na iPhone
komentárov
  1. Moja obľúbená indie hra na PC, odporúčam si ju zahrať a určite si vypočujte OST.

    Škoda že hra podporuje len novšie iPhony, dúfam že neskôr pribudne aj podpora iPod 2g.

    0
    0
  2. Hra vypada skvele :-) Tak to uz se tesim az se po bok Angry Birdes, Cute the Rope a Drop Chicken prida tato hra :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.