iPad 2 je už aj v Európe, väčšina skladových zásob je vypredaná, ďalšie kusy prídu až o niekoľko týždňov

V piatok o piatej, na niektorých miestach o siedmej večer miestneho času, spustil Apple predaj druhej generácie iPadu v 25 krajinách. V USA je aj dva týždne po spustení predaja nedostatkovým tovarom a situácia je teraz podobná aj v Európe. Ľudia na svoj iPad 2 čakali pred Apple predajňami od skorého rána aj u našich susedov, kde sa už iPad 2 začal predávať (Česká republika, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko), a napriek tomu sa vysnívaný tablet neušiel každému. Okrem špecializovaných predajní Apple ste mohli iPad 2 vidieť aj v iných reťazcoch s elektronikou, kde boli jeho zásoby ešte nižšie, ale na druhej strane pred nimi ľudia nečakali od rána. Pri troche šťastia a po niekoľkých telefonátoch ste sa k iPadu 2 mohli dostať ešte aj v sobotu, no ochota predajní prijať rezervácie bola nízka aj na krátky čas. Podľa informácií, ktoré sme v predajniach získali, budú ďalšie iPady 2 a príslušenstvo dostupné až o 4 až 5 týždňov. Samozrejme, táto doba sa môže skrátiť, no nikto presne nevie, koľko iPadov 2 v ďalších zásielkách bude.

iPad 2 v ČR

O iPad 2 bol obrovský záujem takmer všade, zásoby nestačili

Majitelia nových iPadov by si určite nemali nechať ujsť naše články o 10 najlepších aplikáciách pre iPad10 najlepších hrách pre iPad.

Vybrali ste sa aj vy v piatok po váš iPad 2? Aké máte skúsenosti a dojmy zo spustenia jeho predaja, pre aký iPad 2 ste sa rozhodli? Neváhajte sa o vaše zážitky podeliť s ostatnými v diskusii pod článkom.

komentáre
  1. Vidensky Media Markt (Brunner Strasse): budicek 5:00, odchod zo SR 6:00, prichod 8:00 (nikde nikto), otvorenie 9:00, pridelenie listku s cislom 1 o 13:00, iPad (64 3G BLK) v ruke 17:02, prichod 19:30.

    0
    0
  2. mne sa ipad2 paci velmi velmi, ale nechapem ako moze rovnaka firma vyrobit taky skaredy a neprakticky adapter na HDMI kabel. Ostre hrany, divne na boku konektor. vychadza to z boku ipadu … fuj. len dufam, ze ten adapter bude fungovat aj ked sa pripoji do docku ked je na nom ipad “)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.