Internetový predajca bol nútený stiahnuť puzdra pre iPad 2

O prvých puzdrach pre očakávanú druhú generáciu iPadu, iPad 2, ste sa na MacBlog.sk mohli dočítať už v polovici decembra. Ich vierohodnosť bola otázna, najnovšie správy ju však zvyšujú. Stránky Alibaba.com, ktoré puzdra pre iPad 2 ponúkali, boli totiž nemenovanou stranou požiadané o to, aby ich z ponuky stiahli. Jedna zo spoločností, ktorá iPad 2 puzdra vyrábala, Fullchance Industrial Co., trvá na tom, že ide o skutočné puzdra pre druhú generáciu iPadu. Presné inštrukcie mali obdržať od firmy Hon Hai Precision Industry, ktorá iPhony a iPady vyrába. Hovorca tejto spoločnosti však akékoľvek prepojenie medzi ponúkanými puzdrami a firmou popiera.

Puzdra, ktoré vidíte aj na vyššie uvedenom videu, sa však už stihli dostať k redaktorom viacerých serverov. Známe stránky 9to5Mac naviac prišli aj s obrázkami očakávaného dizajnu iPadu 2, ako však uvádzajú, tieto obrázky boli donútení stiahnuť. Zdá sa, že návrhy boli veľmi blízke skutočnosti a Apple sa s najväčšou pravdepodobnosťou pokúša predísť predčasnému úniku informácií o iPade 2 skôr, ako ho sám predstaví. K tomu by malo dôjsť už tento mesiac.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.