iFixit porovnali všetky verzie iPadu 2, aké sú medzi nimi rozdiely?

Základná Wi-Fi verzia iPadu 2 bola redaktormi zo známych stránok iFixit rozobratá už v deň spustenia predaja v USA. Postupne ju s rovnakým osudom nasledovali aj verzie s podporou pre 3G siete GSM a CDMA (tá sa u nás nepredáva), a tak nakoniec pripravili redaktori porovnanie súčiastok použitých v jednotlivých modeloch. Na prvý pohľad viditeľným rozdielom je zadná strana iPadov, ktorá je v prípade 3G modelov na vrchu tvorená čiernym plastom. V prípade 3G modelu určeného pre GSM siete je prítomný aj slot pre micro-SIM karty, CDMA verzia ho nepotrebuje.

Porovnanie súčiastok rôznych verzií iPadov 2

Rôzne dizajny antén, zhora 3G GSM, 3G CDMA a Wi-Fi

Na prvom obrázku môžete vidieť rôzne antény. Najvyššie je 3G GSM verzia, pod ňou 3D CDMA verzia a dole Wi-Fi verzia. Rozdiel v dizajne antén zrejme nikoho neprekvapí, to isté platí aj pre mierne odlišné logic boards použité v jednotlivých modeloch, ktoré máte možnosť vidieť nižšie.

Porovnanie súčiastok rôznych verzií iPadov 2

Rozdielne logic boardy, zhora Wi-Fi, 3G GSM a 3G CDMA

Žiadne iné významné rozdiely zistené neboli, objavili sa však dohady o tom, že 3G verzie iPadu 2 majú kvalitnejší zvuk nahraný zabudovaným mikrofónom, naopak najhoršie je na tom CDMA verzia.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.