iControlPad urobí z iPhonu skutočnú prenosnú hernú konzolu

Smartfónom na čele s iPhonom a iOS sa darí výrazne vytláčať z trhu prenosné herné zariadenia od Nintenda a Sony. Svedčí o tom napríklad takmer miliardová strata za ostatný polrok, ktorú zaznamenalo Nintendo. Napriek tomu, že drvivej väčšine hráčov dotykové ovládanie na iPhone vyhovuje, stále sú aj takí, ktorí by privítali klasické joysticky a tlačidlá. Práve pre týchto „gamerov“ je tu iControlPad. K iPhonu sa pripája cez Bluetooth a vďaka tomu, že je kompatibilný so všetkým hrami vytvorenými pre iCade, budete mať o zábavu postarané. iControlPad je kompatibilný aj s Androidom a čímkoľvek čo má Bluetooth.

Nakupovať môžete cez stránky ThinkGeek cena je 75 USD.

komentáre
  1. No som sa pobavil. iP + tato sranda da dokopy vacsie zariadenie ako PSP ci DS/3DS. Bohvie, mozno este aj tazsie. A budem moct na iP hrat hry … no … ktorych zabavnost neprekracuje 5 hodin (a myslim ze prehanam). Nintendo ma stratu lebo to pokaslali s 3DSkom. Ziadne launch hry a slaby nadchadzajuci lineup sposobil male predaje. Netvrdim ze na to nema vplyv iP a iPad. IMHO sa iP ani tento produkt nemoze po hernej stranke porovnat so serioznymi handheldami ako PSP/DS. Uvidime ako dopadne vo februari Vita …

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.