Apple odhalil novú kocku – Apple Store na 5th Avenue, New York

Ešte pred samotným otvorením obchodu ráno v New Yorku odhalili novú kocku najslávnejšieho Apple Store na 5th Avenue v New Yorku. Ako máte možnosť vidieť, dizajn bol výrazne zjednodušený a 90 malých sklenených panelov nahradilo 15 obrovských. Apple za túto rekonštrukciu zaplatil 6,6 milióna USD a predajňa bude tak ako doteraz otvorená 24 hodín denne, 7 dní v týždni, 365 dní v roku. Na oficiálnych stránkach sa síce ešte fotografia nezmenila, no to by mala byť len otázka času.

5th Avenue Apple Store pred a po rekonštrukcii. Zdroj: Cult of Mac

Ďalšie fotografie a videá nájdete v pokračovaní článku.5th Avenue Apple Store *** 5th Avenue Apple Store pohľad spredu. Zdroj: MacRumors

5th Avenue Apple Store

5th Avenue Apple Store pohľad zozadu. Zdroj: MacRumors

Videá

komentárov
  1. Pozná niekto jediný racionálny dôvod, prečo vykonať výmenu skla iným sklom za 6,6 miliónov USD?

    Aby sa tocili peniaze, Apple ich ma momentalne vela :).

    0
    0
  2. nakup v kocke mam za sebou, len skoda ze som ju zastihol este zakrytu :-/. Ale mozem povedat, ze samotne nakupovanie tam (ako aj v inom Apple Store) je radost a zazitok :).

    0
    0
  3. kúpil som si tam minuý rok iPad 1 cez leto :) vyzerá to vkusne ale je tam miliarda ľudí a nedá sa tam hýbať a ani dostať k prístojom… ľudia tam chodia ako na free internet caffe …. rady na zaplatenie sú nemožné ale je tam dosť dobrá applovská atmosféra a predavači sú vtipný :)

    0
    0
  4. @Psittacula

    Podla tvojho prispevku mi je jasne, ze si vobec nepochopil/a podstatu Apple. Ukaz mi nejaku racionalitu v niektorom produkte Apple…tu ide o emocie a dizajn, racionalita je na opacnom konci spektra.

    0
    0
  5. Vlado Vlado Vlado! Trepol si riadnu kravinu :)
    Ked nemáš dost peňazí na Apple tak nezaviď ho ostatným. Lebo z tvojho komentu sa dá závisť krájať.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.