Firefox 5 pre Mac – awesome bar, zlepšené používateľské rozhranie a organizácia záložiek

Mozilla vydala ďalšiu, v poradí už piatu verziu obľúbeného internetového prehliadača Firefox pre Mac. Kľúčovými novinkami je nový Awesome Bar, adresový riadok, ktorý počas zadávania adresy automaticky prehľadáva históriu už navštívených stránok, uložené stránky a záložky, a to aj vtedy, keď si už adresu nepamätáte presne, podobne ako Safari. Vylepšené používateľské rozhranie prináša zjednotené tlačidlo pre refresh a zastavenie načítavania stránok, rýchlejší prístup k uloženým stránkam a možnosť umiestniť si najobľúbenejšie stránky na začiatok všetkých záložiek. Nová funkcia Panorama naviac ponúkne užitočný a vizuálne príťažlivý spôsob organizácie, premenovania a zoraďovania vašich záložiek.

Firefox 5 pre Mac

Ako vždy, Firefox 5 je na oficiálnych stránkach k dispozícii zadarmo.

komentáre
  1. Neviem cim to je, ale strasne mi tam chyba bud vstavany, alebo aspon moznost nainstalovania PDF pluginu… vsetky up-to-date webove prehliadace ho maju, len Firefox pre Mac nie… a hlavne mne ako studentovy to velmi chyba, ved PDF su zakladom studentskeho zivota :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.