Facebook pre iPad je konečne tu

Práve, keď väčšina prestávala veriť, že Facebook pre iPad vôbec niekedy uvidíme, sa táto sociálna sieť rozhodla konečne aktualizovať svoju oficiálnu Facebook aplikáciu pre iPhone na univerzálnu verziu. To znamená, že je natívne kompatibilná aj s iPhonom/iPodom touch aj s iPadom. Čo získajú používatelia iPadu? To, čo by čakali. Na väčšom displeji budú mať k dispozícii väčšie fotografie, jednoduchšiu orientáciu a približovanie, obľúbené Facebook hry a rýchle posielanie správ. Prvé dojmy sú výborné.

Zdroj: TechCentral

Očakávanie Facebook aplikácie pre iPad je tak konečne za nami a konšpiračné teórie o tom, prečo až teraz, už strácajú svoju váhu. Facebook pre iOS zariadenia si môžete zadarmo stiahnuť z App Store.

komentárov
  1. No už ji testuju od večera a se spokojenosti jsem na štíru, je zajimavě provedena, ale těch bugů je až příliš, raději ji měli ještě vyvíjet a úvést dokončenou verzi…

    0
    0
  2. som spokojny :) len keď píšem do chatu tak chcem poslat a skoro vzdy sa mi klikne vymazat lobo to tlacitko send je moc malé ale inak som spokojny :)

    0
    0
  3. Tak ja mam iPhone 4 a 4.3.3 a mne to ide uplne vpohode lepsie ako povodne povodne ale nie tak posledna ale verzie pred nou mi padli robili somariny som sa prihlasil a po 15 – 30 sec opat prihlasit. Toto funguje dobre, len este si kupit iPad aby som sa s tym mohol hraj aj tam .. hehe.

    0
    0
  4. trošku ešte nedoriešené do konca, ako keby beta verzia,, inak je to fajn,,
    pridal by ale do toho horného menu k správam aj chat.. je to skoro to isté, ale v chate si možem pozret online ludí apod. a cez menu je to nepohodlné :)

    0
    0
  5. Karci: pri update bolo napísané že ak nebude stabilná tak treba odinštalovať a nainštalovať odznova …mne ide v pohode zatiaľ

    0
    0
  6. Veeela veeela bugov tam je…snad najvacssi problem je s tlacidlom SEND v chate. Treba rozpisanu konverzaciu presunut uplne dole, inac budete na SEND klikat marne, vzdy tuknete na “vymazat”. Dalsi bug som objavil v sekcii SPRAVY, kde sa niekedy vobec neobjavi button SEND :) Cakame cca 2roky a su tam taketo chyby, ktore som ja a ostatni uzivatelia objavili za necely den? ale no tak Marku :)

    0
    0
  7. inak keby ešte stale niekto nevedel tak to napišem 9230424x ironicky, ak vam nejde treba odinštalovať a znova nainštalovať ;) prijemný zbytok noci

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.