Dovoľte sa deťom hrať s vašim iPhonom bez obáv – so špeciálnymi puzdrami pre deti

Vekový priemer mladých majiteľov iOS zariadení sa neustále znižuje. Stále však existuje určitá hranica, za ktorou nekúpi svojmu dieťaťu iPhone či iPod touch ani najbenevolentnejší rodič. Napriek tomu je App Store plný hier, interaktívnych kníh a náučných aplikácií vhodných práve pre toto publikum. Rodičom potom neostáva nič iné, len im požičať svoj vlastný iPhone či iPod touch a riskovať tým jeho poškodenie. To si uvedomil výrobca príslušenstva Griffin, ktorý začal ponúkať puzdra, ktoré nielenže ochránia váš iPhone/iPod touch, ale potešia aj vaše deti.

Griffin Woogie 2 premení iPhone/iPod touch na atraktívnu plyšovú hračku, pričom nechýba ani spoľahlivá ochrana dotykového displeja. Nohy plyšáka umožnia Woogie 2 použiť aj ako stojan, alebo si ho deti môžu pohodlne položiť na nohy. Samozrejme, Woogie 2 neobsahuje žiadne toxické materiály, je vhodný od troch rokov a stojí 20 USD. K dispozícii je v dvoch farbách cez oficiálne stránky.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.