Apple zamestnanci dostanú týždeň zaslúženého plateného voľna

Tim Cook rozposlal zamestnancom Applu e-mail, v ktorom ich informuje o týždňovom platenom voľne, ktoré ich v USA čaká počas vďakyvzdania. Pôjde o pracovnú dovolenku a zamestnanci si ju zaslúžili výbornými výkonmi, ktoré podali. Ako inak by sa Applu podarilo lámať všetky (vlastné) rekordy a radiť sa medzi najinovatívnejšie firmy na svete. Apple naviac čaká obzvlášť silné obdobie – vianočné sviatky – na ktoré je pripravený, slovami Tima Cooka, „najsilnejšou ponukou produktov v histórii“. iPhone 4S bude zrejme doposiaľ najúspešnejším iPhonom a obrovským hitom je medzi zákazníkmi aj iPad 2. iPod oslávil 10. narodeniny a stále je najobľúbenejším hudobným prehrávačom na svete. V neposlednom rade sú tu prenosné a desktopové Macy, ktoré taktiež dosahujú nevídaných predajov.

Dovolenku si teda zamestnanci Applu skutočne zaslúžia. Samozrejme, nejaký personál musí v obchodoch a na technickej podpore počas pracovných dní byť, a preto budú mať nárok na dovolenku neskôr. Netreba zabúdať, že deň po vďakyvzdaní je tzv. „Black Friday“ (čierny piatok), ktorý je asi najrušnejším nákupným dňom v roku.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.