Chcete osviežiť svoj iPhone 4 a odlíšiť ho od ostatných?

iPhone 4 je jeden z najobľúbenejších smartfónov aj u nás, a tak nie je ničím nezvyčajným, ak sa ich pri stretnutí s priateľmi či rodinou objaví na stole hneď niekoľko. Ak chcete práve ten svoj na prvý pohľad odlíšiť od všetkých ostatných a nestačí vám len puzdro, fólia alebo biela farba, ktorá už taktiež zovšednela, možno vás osloví najnovšia úprava, ktorú bude približne do mesiaca ponúkať anglický špecialista na opravy iPhonov a iPodov – iPatch. Za cenu do 100 GBP (približne 114 EUR) totiž upravia zadný kryt vášho iPhonu tak, aby na ňom logo Apple svietilo vždy, keď sa rozsvieti displej iPhonu, rovnako ako je to na MacBookoch. Nakoľko upravujú pôvodný zadný kryt, hrúbka ani tvar zariadenia sa nijak nemenia. Celý proces by pritom nemal zabrať viac ako hodinu, no pre zahraničných zákazníkov bude k dispozícii aj možnosť poslať iPhone 4 na úpravu poštou.

Dva takéto iPhony 4 len tak ľahko nenájdete.

komentárov
  1. Stanley – a mudrlantov je plne slovensko a kazdy co ma dieru v zadku sa vyjadruje aj k veciam co sa ho netykaju …. a preto je tato krajina tak v …. ako je ……

    0
    0
  2. Super, omnoho lepsie ako kadejake farebne kryty a samolepky a co javiem co este. Len skoda ze nemam nazvys 114€. Vlastne ani iPhone 4 nemam…:/

    0
    0
  3. Škoda že je to tak ďaleko, príde mi priveľké riziko posielať svoj telefón, ktorý musí plniť denodenne svoju funkciu na niekoľko dní. Aj keby to bolo zadarmo, mal by som s tým problém. Dnes je iPhone so všetkými údajmi veľmi citlivá vec.

    Stanley – z mojich kamošov a okolia ma IP4 asi 85% ľudí, ten zvyšok by ho mal tiež, žiaľ nie všetci majú aj finančné prostriedky nato.

    0
    0
  4. stanley ! prepac ze budem zly ale musim ta zaradit medzi ludi ktory patria do skupiny zakomplexovanych, ja ked som si kupoval mac tak ma presne takyto ludia ako ty odhovarali nekupuj si ho je to blbost, je to pomale, kazi sa to … problem bol ze nikto z nich mac v zivote ani nevidel, nie to este drzal v ruke alebo s nim pracoval a to je presne tvoj pripad !!! pripad dost vela zavistlivych slovakov. proste ked na nieco nemas alebo niesi ochotny si za to zaplatit tak to nekritizuj ! a ked si tak mimo ako si ! tak asi aspon pozri napr posledny prieskum kde iphone odkedy sa cazal vyrabat je najpopularnejsim mobilom uz 5 rok po sebe !! nehovorim o podieli na trhu a … kedy uz ludia dostanu rozum boze !!! :/

    0
    0
  5. Erik: Lebo stoji, je to marketing znacky…a myslis ze ten kus gumy “Belkin” alebo “Griffin” co vyjde z lisu v cine s hodnotou 20 centov preco u nas stoji 30-40 eur ???

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.