Betaverzia iOS 5 prehriala a poškodila iPad prvej generácie

Čitateľ stránok PC Pro má s betaverziou iOS 5 veľmi nepríjemnú skúsenosť. Po nainštalovaní sa Wi-Fi čip prehrial natoľko, že prestal fungovať a obrazovka mala až 65°C. Ešte väčším prekvapením preňho bolo, keď mu v Apple Store na Regent Street v Londýne povedali, že ide o známy problém, a nakoľko šlo o betaverziu, nebudú škodu kompenzovať. Napokon sa však samozrejme postavenie Applu zmenilo a okrem výmeny iPadu za nový získal používateľ aj kredit pre použitie v App Store v hodnote 60 GBP. Napriek názoru Applu, že ide o „známy problém“, sa na internete veľa podobných správ zatiaľ neobjavilo. Tak či onak, stále ide len o betaverzie určené predovšetkým pre vývojárov a profesionálnych používateľov, nejde teda o finálny produkt určený koncovým zákazníkom.

Stretli ste sa s nezvyčajným prehrievaním vašich iPadov po nainštalovaní betaverzie iOS 5?

komentáre
  1. Iphone 4 s IOS5 beta 1 bol obcas dost horuci.

    Vylozene ma nieco zacalo badatelne hriat vo vrecku tak som ho vybral, vypol, zapol, pokilloval vsetky tasky.
    Bolo to bez JB.

    Myslim ze to bolo vzdy po tom ako som tocil video alebo fotil (aj to iba chvilku). Ale stalo sa to iba 2 krat takze jasne suvislosti sa dost tazko hladaju.

    Ale uz mam beta 2 a zatial sa mi to nestava.

    0
    0
  2. to bude nejaka skryta funkcia do buducna, mozno na novy HW – iphone 5, ipad 3, apple chce prerazit v rozvojovych krajinach a tak ludia kt. v zivote nevideli centralne kurenie budu moct novou funkciou kurit :)) zapnes ipad, sadnes si nanho a je ti teplo..alebo pripojis ip5, ipad3 k radiatoru a ten sa nahreje ako bezny bytovy radiator cez kt. ide horuca voda :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.