Applu sa po štyroch mesiacoch konečne podarilo vyrovnať ponuku iPadu 2 dopyte po ňom

Aj keď prvotný ošiaľ už samozrejme opadol, iPad 2 bol aj naďalej nedostatkovým tovarom, a ak ste chceli model, o ktorý je veľký záujem, často ste si museli počkať. To platilo aj v USA až do tohto víkendu, kedy sa v Apple online store konečne zmenila doba doručenia iPadov 2 na 1 až tri dni, teda bežnú dobu typickú aj pre ostatné produkty. Pripomeňme si, že iPad 2 sa v USA začal predávať už 11. marca, do väčšiny štátov starého kontinentu prišiel 25. marca. Napriek tomu, že u našich susedov bol už v predaji, na Slovensko sa oficiálne dostal iPad 2 až 6. mája.

iPad 2 konečne bez dlhého čakania

Máte iPad 2? Ako ste sa k nemu dostali, a ako dlhé čakanie tomu predchádzalo? O svoje skúsenosti sa s ostatnými môžete podeliť v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. Podľa mňa vďaka tomu, že vyšli informácie o príchode dalšieho iPadu ešte tento rok (čiže veľa ľudí bude opäť čakať)

    0
    0
  2. Kamarád si objednával iPad na konci dubna a ani na začátku června ho neměl, tak tu objednávku pak zrušil… a koupil si Samsung Galaxy S2 LOL

    0
    0
  3. minuly tyzden v kanade (apple toronto).. povedali ze maju vsetky verzie iPadov vo vsetkych farbach, tak som jeden uchmatol.. :)

    0
    0
  4. No ja som iPad2 kupoval v mzone. Objednal som si ho asi týždeň po uvedení na Slovensko. Čakal som cca 1,5 týždňa a bol môj :-)

    0
    0
  5. Koupil jsem ipad 2 32GB 3G verze v alfa.cz a ještě k tomu zadáčko kopli o2 sim s 3 měs internetu bez fupu zadačo.. ipad jsem objedna v 15:00 a v 18:20 mi Vkurýr klepal na dveře s ipadem do domu zadarmo díky ceně ipadu..
    A s tím šhopem mámnekolik let dobré zkušenosti ohledně pc součástek

    0
    0
  6. brat vystal radu v NY v prvy den predaja… pred tyzdnom som predal
    …ak nebude na jesen 3jka, skusim samsung

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.