Apple zmenil podmienky využitia ponuky Complete My Album

Včera ste sa mohli dočítať o novej funkcii pre fanúšikov seriálov v iTunes Store – Complete My Season Pass. Okrem toho sme vám pripomenuli aj funkciu, ktorá je dostupná aj v slovenskom iTunes Store, a slúži na doplnenie hudobných albumov, v ktorých vám chýbajú piesne, za výhodných podmienok – Complete My Album. Apple okrem toho, že zverejnil nový dokument podpory pre Complete My Season Pass, aktualizoval aj podmienky týkajúce sa Complete My Album.

Doposiaľ ste mali na výhodné dokúpenie chýbajúcich piesní z albumu 180 dní od nákupu prvej piesne. Tento limit je síce aj naďalej uvedený v licenčných podmienkach, s ktorými súhlasíte pri inštalácii iTunes, no v novom podpornom dokumente už spomenutý nie je. Medzi FAQ (často kladené otázky) je uvedená aj otázka: „Koľko času mám na využitie ponuky Complete My Album?“. Odpoveď je, že ak si kúpite individuálnu pieseň z akékohoľvek albumu, ktorého sa ponuka týka, využiť funkciu Complete My Album a získať tak celý album za zvýhodnenú cenu môžete kedykoľvek.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.