Apple zaujíma váš názor, musí si vás však vybrať

Prostredníctvom novej kampane Apple Customer Pulse získava Apple cenné informácie od svojich zákazníkov. Firmu zaujíma odozva majiteľov rôznych produktov od Apple – ich dojmy a spôsob používania. Mesačne vám môžu byť v tomto programe sprístupnené až dva prieskumy, jeden zaberie približne päť minút alebo menej. Zdá sa že Apple Customer Pulse je oproti tradičným prieskumom komplexnejším programom zameraným na hlbšie preskúmanie trhu.

Apple Customer Pulse prieskum Či už patríte k tým, ktorí radi pomôžu a vyplnia ankety, alebo k tým, ktorí sa im vyhýbajú, Apple Customer Pulse nie je pre každého. Apple totiž rozposiela pozvánky do tohto programu cez e-mail, inak sa ho zúčastniť neviete. Potvrdzujú to aj oficiálne informácie, podľa ktorých je členstvo možné získať len cez pozvánky, ktoré sú rozposielané náhodnej vzorke registrovaných používateľov.

Ak ste náhodou obdržali pozvánku do Apple Customer Pulse aj vy, neváhajte sa o vaše dojmy z prieskumu podeliť s ostatnými v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. Ta stranka vyzera na riadny phisingovy podvod. Ma to niekde Apple oficialne spmenute? Nekvalitne obrazky, ziadny odkaz na apple.com, nic!

    0
    0
  2. Zaujimave, nova stranka od applu, so starym designom a linka sa konci .asp, nieje to nahodou microsoftacka technologia?

    100% phishing site

    oficialna stranka na feedback je http://www.apple.com/feedback/

    Preco by apple daval takuto stranku mimo svojej domeny ???

    0
    0
  3. Stanley: to by bola supa, ze? Dojst do krcmi z usoplenej vreckovky vybalit 11palec a po zelenej s pivom vypravat: to ja nieje to epl.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.